Fantacine.com

Sådan vide, når at se en læge for Anoreksi

Sådan vide, når at se en læge for Anoreksi


Det er svært for folk, der har anoreksi at nærme sig en læge og indrømme, at de har denne sygdom. Anoreksi er modsætning til de fleste andre sygdomme i, at der er et element af skam involveret i initiering anorektiske adfærd. Der er flere tegn på, at vil indikere, når du skal se en læge for anoreksi.

Instruktioner

1 Indstil en aftale med en læge, når dine venner og familie nærme dig med dokumentation for din anoreksi. Folk tæt på vil du ikke nærme dig om anoreksi, indtil de er tilstrækkeligt bekymret for dit helbred.

2 Gør din vej til en læge, når du opdager, at du bruger en omfattende mængde tid på at tænke over din vægt. Forskellene mellem afslappet bekymring om vægt og anorektiske adfærd er daglige ture til skalaen og timer foran spejlet.

3 Tal med din læge, så snart du ved, at dine fordøjelsesproblemer er ud over det sædvanlige. Kronisk oppustethed, forstoppelse og problemer med at fordøje maden, når det kombineres med ekstremt lav vægt, er symptomer, der peger på anoreksi.

4 Planlæg tid med din læge, når du ved, at du hurtigt er ved at miste din opmærksomhed span. Du bør se en læge, når mentale kapacitet som evnen til at fokusere på en højttaler eller et dokument begynder at aftage. Din læge vil være i stand til at vurdere, om disse problemer er forbundet med anden fysisk eller med anoreksi.

5 Overvåg dine energi niveauer på daglig basis for at vide, hvornår man skal se en læge om anoreksi. De dårlige spisevaner forbundet med anoreksi føre til mangler på vitaminer B, C og E, som bidrager til udmattelse over tid.

6 Søge lægehjælp til anoreksi og andre spiseforstyrrelser, hvis du har forlænget anfald med almindelige sygdomme. C-vitamin mangler og manglende andre næringsstoffer fører til et svagt immunforsvar i anorektiske patienter. Du bør blive bekymret, hvis en forkølelse eller influenza varer længere end 2 uger, og du udviser andre symptomer på anoreksi.

7 Anmodning test fra din læge til at fjerne andre sygdomme, der kan bidrage til dine symptomer. Specifikke lidelser som misfarvning af huden og dårlig stofskifte kan være forårsaget af sygdomme, der ligner anoreksi. Du bør køre en fuld batteri af tests, før du fortsætter med behandlingen.

TIPS

  • Tjek dækningen kort, der ledsager din forsikring for at finde en læge, der er dækket. Du kan undgå høje betalinger for test og behandling, at læger uden for din forsikringsdækning vil opkræve ved at gøre lidt forskning.

        

Udgiv min kommentar