Fantacine.com

Hvordan man genkender Fælles opmærksomhedsproblemer

Hvordan man genkender Fælles opmærksomhedsproblemer


Med den alarmerende stigning i autisme spektrum forstyrrelser i de sidste par år, mange forældre spekulerer på, hvad de tidlige symptomer på autisme er. Fælles opmærksomhed er en tidlig social kommunikation færdighed, der ser ud til at være påvirket i mange børn med autisme. Nu, hvor læger anbefaler to autisme screeninger med den tid et barn er to år, forældre har brug for at vide mere om dette aspekt af barnets udvikling. Læs videre for at lære mere om dette udviklingsmæssige milepæl, og hvordan det påvirkes i autisme.

Instruktioner

1 Kig efter peger. Ved omkring 12 måneders alderen vil de fleste børn begynder at pege eller gestikulerer mod genstande af interesse. Peger bliver en måde at lade dig vide, de har brug for noget, før de har ord til at fortælle dig direkte. De kan starte med blot at nå til objekter, de ønsker, og derefter arbejde sig op til mere præcise peger.

2 Kig efter at vise. Viser er mere sofistikeret end peger. Viser tilføjer sociale brik til kommunikation, fordi barnet udtrykker interesse i et objekt, og håber du vil være interesseret, også. Ofte børn med autisme spektrum forstyrrelser vil pege på få genstande, de ønsker, men de mangler de sociale færdigheder til at dele deres interesser med andre. Derfor kan dette symptom være vigtigere for autisme diagnose end simple "anmodning" peger.

3 Kig efter leder. Muligvis den mest sofistikerede aspekt af fælles opmærksomhed indebærer barns brug af øjenkontakt sammen med fagter til at kommunikere med andre. Mens kontakt dårlig øje ofte betragtes som en autisme symptom, ikke alle autistiske børn undlader at se på dig. Derfor, jo mere vigtigt spor er barnets evne til at bruge øjenkontakt til at interagere socialt. I fælles opmærksomhed, barnet ser på dig, mærker, at du kigger på noget interessant og derefter følger dit blik til det pågældende objekt. Med andre ord, den øjenkontakt mellem jer to bliver sin egen form for kommunikation. Underskud i disse nonverbale sociale færdigheder kan være en tidlig autisme symptom.

4 Se til din læge. Ved omkring 12 måneders alderen, mest typisk udviklingslande børn viser fælles opmærksomhed. Hvis dit barn ikke er fagter at kommunikere interesse, der viser dig objekter han finder interessant, eller sporing dit blik til objekter, du kigger på med interesse, så er du nødt til at tale med din læge. Selv om disse problemer ikke garantere en autisme diagnose, ved vi, at fælles opmærksomhed underskud er ofte til stede i børn senere diagnosticeret med autisme spektrum forstyrrelser. Tidligere identifikation af problemer betyder tidligere indgriben, forbedre chancerne for et bedre resultat, uanset diagnosen.


        

Udgiv min kommentar