Fantacine.com

Sådan Cope med en mangel på søvn

Sådan Cope med en mangel på søvn


Ofte kan situationer med stress eller en ny baby holde os om natten vende og dreje. Søvnløshed sniger sig ind, når vi mindst venter det, og ofte på de mest ubelejlige tidspunkter. Uden ordentlig søvn kroppen udfører i et langsommere tempo, hvilket gør fungerer på arbejdet og hjemme dræning og potentielt farlige. Oplev strategier til at håndtere en mangel på søvn til at nå resultatmål og være produktiv hele dagen.

Instruktioner

1 Break up computer tid ved at hvile øjnene, foreslår Camille Peri, i sin artikel "Sådan Stay Awake Naturligvis" for WebMD. At arbejde på en computerskærm stammer øjne og forøger virkningen af ​​søvnighed. Breaking væk fra computeren for at engagere sig i samtale eller blot se væk fra skærmen i flere minutter vækker øjnene.

2 Meditere at fremme foryngelse. Yoga Journal anbefaler fokus på åndedrættet til at øge personlig bevidsthed. Stimulering ånde cykler giver energi og opfrisker krop og sind.

3 Caffeinate hele dagen. Lave doser af koffein taget i løbet af dagen er mere effektive på opholder sig vågen end en stor dosis om morgenen, forskere på Rush University Medical Center note. Swap morgenen store kaffe til en lavere koffeinholdige te hele dagen for at holde sig vågen. Bo klart af koffein i slutningen af ​​dagen for at hjælpe til rolig søvn.

4 Stabiliser dit blodsukker. Forskere ved Tufts University opdagede en stabil glucose infusionsteknikker øger årvågenhed og evnen til at behandle information. Start dagen med en solid morgenmad som havregryn med skummetmælk giver en jævn sukker niveau i hele morgenen.

5 Lys op i rummet. At være i mørke og dårligt oplyste områder intensiverer træthed. Oplys rummet eller tage en rask gåtur i solskin at vække sanserne.

6 Øvelse i løbet af dagen. Motion er mere effektiv til at øge energi i løbet af dagen end nogle medicin for søvnforstyrrelser, ifølge en undersøgelse fra University of Georgia. Undgå at udøve et par timer før sengetid som energi forbyder ordentlig hvile.

TIPS

  • Vær forsigtig betjene tunge maskiner, herunder kørsel. Søvnløse nætter føre til nikker ud i løbet af dagen. Undgå at køre eller betjene andet udstyr, når du ikke trives under rolig søvn.
  • Søge lægehjælp, når symptomerne vare længere end fire uger eller forstyrre evnen til at fungere.

        

Udgiv min kommentar