Fantacine.com

Sådan bestiller en CPAP maskine

Sådan bestiller en CPAP maskine


CPAP maskinen ordineres som en medicinsk behandling for at hjælpe en person, der har søvnapnø. Maskinen filtrerer luften gennem en maske, som hjælper med åndedrættet proces for patienten til at sove i komfort. CPAP står for "kontinuerlig positiv luftvejs tryk." Maskinerne er kalibreret til at opfylde kravene, at polysomnogram og titrering medicinsk test bestemt for den enkelte patient. Som søvnapnø patient, har du ret til at shoppe for en CPAP maskine på egen hånd.

Instruktioner

1 Hent den skriftlige og underskrevet recept for CPAP maskine fra den læge, der beordrede søvn tests.

2 Søg efter holdbare medicinsk udstyr virksomheder, som handler med søvnapnø produkter. Kontroller Gule Sider, tale med lægen eller sygeplejersken og tekniker på sleep studiecenter for business referencer.

3 Lav en aftale for at besøge CPAP terapeut på varigt medicinsk udstyr forsyning selskab. Funktionerne i de forskellige maskiner vil blive drøftet med dig. Du vil have forskellige størrelser og typer af maskiner at vælge imellem, sammen med masker og hovedbeklædning. Der er nogle virksomheder, der vil sende en tekniker til dit hjem til at oprette CPAP maskinen, hvis du er fortrolig med denne tjeneste.

4 Indsend forsikringsdækning information til sælger på medicinsk udstyr forretning. Du bør ringe til dit forsikringsselskab for at se, om din dækning omfatter denne enhed.

5 Færdiggør ordre med virksomheden. Bed om en udskrift af transaktionen og garantien. Få oplysninger om, hvem de skal ringe for eventuelle kalibrering justeringer og reparationer.


        

Udgiv min kommentar