Fantacine.com

Sådan Lose mave Fat med protein

Sådan Lose mave Fat med protein


Hvem ville ikke gerne have en mejslet sæt af seks-pack abs? En flad mave er et tegn ikke kun atletiske og skønhed, men også for generelt god fysisk helbred. Mens ikke alle er født med en awesome vaskebræt, alle kan tage skridt til at hjælpe med at reducere stædig mave fedt. Udover motion, en velafbalanceret kost, der indeholder protein kan hjælpe med at reducere mave fedt og afsløre fladere mave inden.

Instruktioner

1 Vurdere hvor meget mave fedt du ønsker at tabe. Mål din talje med et målebånd og om muligt få en kropsfedt indhold måling på din lokale gym.

2 Køb fødevarer med højt proteinindhold. Fødevarer med højt proteinindhold omfatter kylling, fisk og bønner. Hvis få muskelmasse er også et mål, husk at spise 1 g protein pr pund kropsvægt per dag. For effektiv fedt tab, spise fire til seks små måltider om dagen i stedet for tre store.

3 Reducer dit fedt og tomme-kalorieindtag. Mens spise mere protein vil medvirke til at reducere mave fedt, hele tiden tager i tomme kalorier i elementer såsom sodavand eller fedt fra fast food måltider kan bås dine fremskridt.

4 Spor dine fremskridt og justere efter behov. Hold en detaljeret mad Tidende alt, hvad du spiser. Medtag mængden af ​​protein og sammenligne med din hastighed på fedttab og justere mængden af ​​protein, du spiser hver dag, hvis det er nødvendigt.

TIPS

  • Hvis ryddet af din læge, tilføje vægt og hjerte-kar-øvelse til at hjælpe dig i dine bestræbelser på at tabe mave fedt.
  • Kontakt en læge, før der iværksættes nogen træning og / eller kost regime.

        

Udgiv min kommentar