Fantacine.com

Sådan Find Lykke i en frustrerende verden

Sådan Find Lykke i en frustrerende verden


Et kendetegn ved det amerikanske samfund i dag er materialisme. Hver eneste dag, er det amerikanske folk bombarderet gennem medierne reklamer med, hvad samfundet anser for at være "perfektion." Som et resultat, mange enkeltpersoner i Amerika er utilfredse, da de stræber efter at opnå en fantasi liv. Mange er under den antagelse, at lykke er uopnåelig uden berømmelse eller formue. Dette er en illusion, som er opnået lykke baseret på din opfattelse. Vid, at hvis din opfattelse af livet er negativ, kan din sindsstemning blive omdannet.

Instruktioner

1 Tænk i dag. Worry mindre om i går og i morgen. Buddha sagde engang, "Du skal ikke dvæle i fortiden, ikke drømme om fremtiden, koncentrere sindet på nuværende tidspunkt." Hvis du fokuserer på gårsdagens problemer eller aspekter af i morgen, er du glip af lykke findes i nuet.

2 Hjælpe en ven. Selv om det kan lyde letkøbt, hjælpe en anden person har en effekt på din generelle humør, især når du opfatter din tjeneste i et positivt lys.

3 Brug dine styrker og talenter. Uanset om du er hjemme eller arbejde, gør hvad du er god til vil sandsynligvis have en positiv effekt på dit humør. For eksempel, hvis du har en stærk sangstemme, bælte din yndlingssang, som du fuldføre ellers kedelig husarbejde.

4 Meditere din vej til et lykkeligere dig. Tag dig tid i mindst 15 minutter hver dag til at sidde stille og lave noget selvransagelse. Tænk på de ikke-materialistiske ting, der giver dit liv med mening. Venner, familie og sundhed er et par eksempler.

5 Komme ud og nyde naturen. Hvis du sidder fast indendørs hele dagen, vil manglen på naturligt sollys lægge en dæmper på dit humør. Hovedet ud til en lokal park på din fridag til en afslappet gåtur. Tag i dine omgivelser; se fuglene flyver over hovedet eller beundre egern beskytte deres unger.

6 Frivillige for en organisation. Arbejde med børn med handicap eller underprivilegerede enkeltpersoner vil ændre dit syn på din plads i verden. Lær at være taknemmelig for hvad du har.

7 Vælg lykke. Abraham Lincoln sagde det bedst: "De fleste mennesker er omtrent så lykkelige, som de beslutter sig for at være." Tænk som Lincoln ved at ændre dit syn på livet. Tænk ikke på at få spredes på på arbejde som en negativ ting. Værdsætte skønheden i naturen som de regndråber kærtegne din hud. Hvis nogen fornærmer dig, være stolt over, at du er stærk nok til at gå væk.

TIPS

  • Stop sammenligne dig selv til andre. Ikke blot vil du føle sig utilstrækkelig, men du spilder kostbar tid, der kunne være brugt gør hvad du elsker
  • .
  • Embrace dine svagheder i stedet for at dvæle ved dem.

        

Udgiv min kommentar