Fantacine.com

Fruktose Powder s virkning på kroppen

Fruktose Powder s virkning på kroppen


Ny forskning om fruktose tyder på, at det kan være skadeligt for dit helbred. Fruktose findes naturligt i frugt, men som et pulver, der er mest almindeligt omdannet til high-fructose corn syrup, dette produkts effekt på din krop er ikke godt. Ifølge Jack Challem, The Nutrition Reporter, "Hvis du mener, fruktose en sikker, naturlig sukker, så tro om igen. Du er blevet havde ved en af ​​de største ernæringsmæssige agn-og-switch kneb i år. "

Dens ikke frugt

Ifølge Rogosin, en køber og forskningskoordinator ved Mrs. Gooch s Natural Foods Market i Beverly Hills, Californien., "Fruktose er ikke fra frugt. Det er en kommerciel, raffineret sukker." Forbrugende store mængder af raffineret sukker kan forårsage alle mulige sundhedsmæssige problemer, herunder type II diabetes, fedme, hjertekarsygdomme og kræft.

Kardiovaskulær sygdom

Den første forbindelse mellem sukker og hjertesygdomme blev etableret i 1960'erne i London. En undersøgelse blev udført, der viser en forbindelse mellem sukker niveauer i blodet og blodets indhold af urinsyre, insulin, cortisol, kolesterol og triglycerid. Alle disse er forbundet med en høj risiko for kardiovaskulær sygdom.

Forhøjet blodtryk

Undersøgelser viser en sammenhæng mellem højt sukkerindhold i blodet og forhøjet puls og derfor højt blodtryk. Højt blodtryk øger følsomheden af ​​blodceller og gør dem mere modtagelige for koagulation.

Øget appetit

High-fructose corn syrup er et populært tilsætningsstof, som det tilføjer smag til billige omkostninger for producenten. Ulempen til dette er, at høj-fructose corn syrup har vist sig at øge appetitten som den blokerer appetit-undertrykke hormon leptin.

Immunsystemet svækkelse

Da raffineret sukker hæver dig kroppens insulin-niveau, det hæmmer frigivelsen af ​​væksthormoner i kroppen. Hæmningen af ​​sådanne hormoner svækker immunsystemet, hvilket gør dig mere tilbøjelige til sygdom og sygdom.

fedt oplagring

For meget sukker i blodet messer med dit blod-sukker balance, og udløser tilbagefald af ekstra insulin i din krop. Insulin fremmer fedt oplagring, så når du spiser en masse sukker, du er på en direkte rute til vægtøgning.


        

Udgiv min kommentar