Fantacine.com

Sådan bruges Oregano Oil

Når der dyrkes i Middelhavslandene bjerge og anvendes i sin reneste form, kan oregano kæmpe mod mange forskellige former for infektioner. Oregano æterisk olie stammer fra friske oregano blade og er almindeligt ekstraheres gennem dampdestillation. Oregano olie kan tages internt med oregano kapsler eller olie under tungen og bruges eksternt som en aktuel behandling. Ifølge Dr. Cass Ingram, der skrev bogen "The Cure er i skabet," vilde oregano er en af ​​naturens mest alsidige æteriske olier. Det kan bruges til at bekæmpe svamp og gær infektioner samt behandling af allergier, høfeber, forkølelse og influenza symptomer.

Instruktioner

1 Fortynd 100 procent ren olie af oregano med ekstra jomfru olivenolie. Du kan gøre dette ved at blande en dråbe oregano olie med en dråbe ekstra jomfru olivenolie.

2 Steriliser en gammel pipette flaske eller anden beholder i forvejen. Hæld den fortyndede olie eller oregano i en steril beholder med en pipette på toppen for nem brug.

3 Drop en til to dråber af den fortyndede olie under tungen i den første dosering. Blandingen skal placeres under tungen og holdt der i et par minutter og derefter vaske det med 2 til 3 ounce af vand. Drikke vandet og gurgle det med oregano olie i 1 til 2 minutter, derefter sluge og vaske det med resten af ​​vandet i koppen. Dette bør ske en gang eller to gange om dagen.

4 Prøv oregano i dampform at hjælpe med at bekæmpe off sinus infektioner og klar hals og næse. Brug den rene oreganoolie med kogende vand for at skabe en damp, der kan inhaleres. Bland 1/2 kop kogende vand med 2 til 3 dråber olie af oregano derefter dække dit hoved og kop med et håndklæde til at fælde i damp dampe og trække vejret dybt.

5 Brug olie af oregano eksternt ved at gnide den på det berørte område. Det kan anvendes til behandling af visse hudproblemer som akne. Påfør fortyndet eller ren oreganoolie til den inficerede hud en gang dagligt. Det vil stikke området og efterlade en rød plet, men svien skal gå væk efter omkring 10 minutter.

6 Brug oregano olie for at hjælpe behandle skæl ved at kombinere oreganoolie med din shampoo. Brug 10 til 20 dråber af oreganoolie med omkring 8 oz shampoo og bland godt. Så shampoo dit hår som normalt. Lad shampoo på hovedet i et par minutter og skyl. Undgå kontakt med øjnene.

7 Påfør oregano olie til huden for at behandle vorter og bylder. Du kan gøre dette ved at mætte området med olie af oregano derefter dække den med en forbinding. Den vorte eller kog bør behandles dagligt, indtil det er væk. Behandlingsperioden er generelt ca. 1 til 2 uger.

TIPS

  • Olie af oregano bør anvendes med forsigtighed, fordi det kan være skadeligt, hvis du tager for meget eller hvis det anvendes direkte på en slimhinde, såsom øjne, næse, mund osv
  • Det er en god ide at fortynde olien, hvis du ikke har erfaring med at bruge rene form af oreganoolie.
  • Oreganoolie vil sprede hurtigt gennem legemet. Det kan bruges til at bekæmpe svampe, bakterier, gær, interne parasitter og virusinfektioner.
  • Olie af oregano kapsler er en god mulighed, hvis du bruger oregano til en sundheds-supplement eller til behandling af en intern infektion.
  • Den rene oreganoolie fordøjes hurtigere end oregano kapsler, men det er meget potent, så det bør fortyndes korrekt og anvendes med forsigtighed.
  • Gravide kvinder bør undgå at bruge oregano olie.
  • Hvis du har en reaktion på enhver form for oregano olie eller anden æterisk olie, så skal konsulent en læge, før du fortsætter brugen dig.

        

Udgiv min kommentar