Fantacine.com

Forskellen mellem Zink & Chelateret Zink

Du føler en smule under vejr, og du sniffling i kosttilskud midtergangen forsøger at afgøre, hvilken type zink vil befri dig for dine symptomer mest hurtigt. Ud over forskellige standard zink kosttilskud, chelaterede zink er nu tilgængelig på de fleste købmænd. Chelateret zink er forskellig fra standard zink kosttilskud fordi mineralet er bundet til andre organiske stoffer, som formodes at fremme absorptionen af ​​mineralet.

Zink Supplement

Zink er en af ​​mange mineraler nødvendige for at holde kroppen sund. Fordi madlavning og fræsning processen med færdigpakkede fødevarer fjerne naturligt indhold af zink, til mange mennesker, der ønsker at nyde fordelene ved zink ofte tage zink kosttilskud. Zink kosttilskud kommer i forskellige former og styrker og fås i håndkøb på apoteker. Den anbefalede kost godtgørelse af zink er 10 mg til børn, 15 mg for voksne mænd og mellem 12 mg og 15 mg for voksne kvinder.

Zink Supplement anvendelser

En anvendelse af zink kosttilskud er at forhindre forkølelse, når en person føler forkølelsessymptomer kommer på. Zink bidrager til at styrke immunsystemet, så det ekstra indtag kan hjælpe med at forhindre sygdom eller reducere sværhedsgraden og varigheden af ​​symptomerne. Zink hjælpemidler celledeling, så det også kan fremme sundheden for dit hår, negle og hud, samtidig med at forebygge eller reducere hudproblemer såsom acne og bylder. Derudover, zink hjælper med at fremme muskelvækst og forhindrer eksisterende muskelvæv fra at blive ødelagt.

chelateret Zink

Chelateret zink er en type af zink supplement, hvor zink mineral er blevet bundet til en aminosyre eller en anden organisk base. Når du begynder at tage nogen vitamin eller mineral supplement, kan din krop ikke genkende det som et næringsstof i første omgang, og vil ikke absorbere det ind i din krop. Derfor har mange mennesker ikke mærke virkningerne af at tage et supplement, indtil de har taget dem i flere uger. Fortalere for chelaterede zink og andre chelaterede mineraler hævder, at aminosyre eller andet organisk materiale hjælper kroppen genkende det som et næringsstof - fremme absorption.

Overvejelser

De ernæringsmæssige fordele ved chelateret zink over en standard zink supplement debatteres. Standard zink kosttilskud, når det tages sammen med mad, obligation til maden i tarmene, hvilket kan bidrage til at fremme absorption. Som med eventuelle tillæg, spise visse fødevarer, før du tager zink kan også fremme absorption. For eksempel, at fedt og C-vitamin hjælper øge mineral absorption, mens fiber reducerer den. Derudover chelaterede zink kosttilskud koste mere end standard zink piller.


        

Udgiv min kommentar