Fantacine.com

Sådan Forbered dig selv, før Meditation

Sådan Forbered dig selv, før Meditation


Dagligdags belastninger forlader ofte vores sind svømme i labyrinter af tanke. Det er vigtigt at berolige dit sind ned og forberede dig i krop og ånd, før du begynder at meditere. Øve ordentlig "meditation hygiejne" er vigtigt, hvis du ønsker at maksimere sine beroligende, åndelige og stress-reducerende fordele. Meditation, en gammel praksis, der ofte slapper kroppen samtidig fokusere sindet, menes at være ideel af mange for kæmper stress og stabilisere positive stemninger.

Instruktioner

Forbered dig på Meditation

1 Kast dig ud i en simpel opgave, der giver dine tanker til at glide rundt med nogen særlig struktur. Tag et brusebad, rengøre køkkenet, gøre nogle dusting eller feje bukke. Uanset hvad du vælger at gøre, så husk, at det punkt er for dig at begynde at slappe af mentalt.

2 Indtast det fysiske sted, du har afsat til meditation. Sørg for, at det er ren, rolige og mørke. Dette vil hjælpe din koncentration, når du begynder din meditation session.

3 Tænd et lys eller røgelse. Din lokale New Age butik vil have et udvalg af duftende stearinlys og røgelse nyttigt for meditation. Stearinlys og røgelse bruges ofte fordi, efter gammel østlige tradition, vil tilstedeværelsen af ​​det element af brand under din meditation session hjælpe dig med at koncentrere mere dybt.

4 Sæt nogle friske blomster i en vase i det rum, hvor du mediterer, hvis det anbefales af den specifikke type meditation du praksis. I sådanne skoler til at tænke, er blomster betragtes som en venlig tilbud til de højere magter, du vil påberåbe som du mediterer.

5 Bed før du mediterer, hvis formålet med din meditation session er religiøs eller åndelig.

6 Læs nogle åndelige lære eller andre materialer, der vil gøre dit sind mod spørgsmål af sjælen, før du begynder at meditere. Det er en god idé at bruge 5 eller 10 minutter bare at læse og absorbere erfaringerne fra, hvad du har læst.

7 Træk vejret dybt, før du begynder. Eksperter anbefaler, at du tegne 7 lange indåndinger for at berolige din puls og dulme dit sind, før du begynder din rytmiske meditation vejrtrækning.

8 Lær mere om, hvordan du forbereder til meditation på Tharpa Publications hjemmeside (se Resources nedenfor).

TIPS

  • Omkostningerne forbundet med at forberede dig selv for meditation vil være minimal, kun begrænset til eventuelle perifere tilbehør, du måske ønsker, såsom bøger, der tilbyder bønner, instruktioner og mantraer.
  • Brug ikke meditation som en erstatning for ordentlig lægehjælp. Hvis du har forhøjet blodtryk, mavesår eller andre stress-relaterede symptomer - fysiske eller mentale - se en læge eller konsultere en kvalificeret mental sundhed professionel.

        

Udgiv min kommentar