Fantacine.com

Tidlige tegn på skizofreni

Skizofreni kan være en skræmmende sygdom. Denne betingelse påvirker den måde en person tænker, handler og hvordan han eller hun skildrer verden, med den person, synes at have mistet deres forbindelse til verden.

Betydning

Skizofreni tegn kan forekomme ud af det blå, eller der kan være symptomer, der fører op til det. Nogle familiemedlemmer kan bemærke, at noget ikke er rigtigt med den person, men kan ikke finde ud af hvad det er.

Symptomer

Social tilbagetrækning finder sted. De kan opleve alvorlige sociale angst og ikke ønsker at være omkring mennesker. Dette kan endda inkludere mennesker, der lever med dem i huset.

paranoia

Extreme paranoia kan være et symptom. Mange skizofrene tror på konspirationsteorier, eller tror, ​​at alle er ude på at få dem. De beskylder konstant folk for spionage på dem.

vrangforestillinger

Vrangforestillinger kan forekomme. Disse vrangforestillinger kan være, at de er nogle grand person eller de kan være vrangforestillinger om forfølgelse eller vrangforestillinger kommissorium - hvilket betyder, at døde ting giver dem et tegn til at gøre noget, eller de tror fremmede kræfter er i kontrol.

Hallucinationer

Hallucinationer kan også være et symptom. Lyde eller fornemmelser forekommer kun i deres hoved, men den lidende mener de er reelle. Visuelle hallucinationer kan også gøre den person gøre ting, de normalt ikke gør.

Tale

Skizofrene har uorganiseret eller fragmenteret tale. Fastholdelse af en tankerække er svært, og de kan sætte ord på ulogiske tanker.


        

Udgiv min kommentar