Fantacine.com

Hvordan man behandler skørbug med naturmedicin

Hvordan man behandler skørbug med naturmedicin


Skørbug er forårsaget af en C-vitamin-mangel og kan forårsage depression, sværtede tandkød og løse tænder, vanskeligheder eller manglende helbredelse samt alvorlige fælles lidelser. Vitamin C er ustabil, let ødelagt af overcooking og kan kun oplagres i kroppen i korte perioder. Fordi naturlige frugter og grøntsager er de bedste kilder til C-vitamin, de er også den bedste medicin for skørbug. Læs videre for at lære mere om, hvordan man behandler skørbug med naturmedicin.

Instruktioner

1 Brug citron og / eller lime juice til både behandle og forebygge skørbug. Naturligt rig på C-vitamin, kan citroner og limefrugter være den bedste naturmedicin til behandling af skørbug. Du skal blot klemme omkring 1 spsk. saft i et glas, forsøde med en skefuld honning og drikke tre gange om dagen. Citron eller limesaft og vand kan tages en gang om dagen for at forhindre skørbug i dem tilbøjelige til at C-vitaminmangel.

2 Vedlæg kartofler i din daglige kost til at behandle skørbug. Kogte selv, kan 100 mg kartofler indeholder op til 17 mg vitamin C, hvilket gør dem en stærk naturlig medicin til behandling og forebyggelse af skørbug. For at få mest C-vitamin, damp dine kartofler i stedet for kogning, stegning eller bagning.

3 Kombiner 1 tsk. pulveriseret gooseberry, også kendt som amla, og 1 tsk. af sukker i et halvt glas mælk. Drik denne naturmedicin tre gange om dagen for at bekæmpe skørbug.

4 Tilføj mango pulver til dine måltider, en naturlig indisk medicin kaldet Aamchur. 15 g af dette pulver, fremstillet af tørrede og pulveriserede grønne mango, indeholder så meget vitamin C som 30 gram kalk, hvilket gør det til en effektiv naturlig medicin til behandling og forebyggelse af skørbug.

5 Spis en sund kost rig på rå frugt og grøntsager. Frugt og grøntsager, især nyttige i behandling og forebyggelse af skørbug omfatter tomater, appelsiner, grapefrugter, citroner, limefrugter, grøn peber, broccoli, kartofler, søde kartofler og både grønne og rødkål.


        

Udgiv min kommentar