Fantacine.com

Bivirkninger af fiskeolie

Bivirkninger af fiskeolie


Fiskeolie kapsler sælges i butikker og kan tages uden recept, selv om det tilrådes at konsultere din læge først. Det er almindeligt troede, at fiskeolie kan have en vis effekt på reduktion af depression og angst. Andre foreslår det kan sænke blodtrykket og reducere en patients risiko for hjerteanfald eller andre hjerte-relaterede problemer. Forskning er stadig udføres for at bestemme bivirkninger af fiskeolie. Finde ud af de kendte bivirkninger af fiskeolie, som rapporteret af patienter af produktet.

Patient Sundhed

Før du tager fiskeolie, overveje eventuelle allerede eksisterende tilstande, du måtte have, eller tilstande såsom graviditet, der kan opstå, mens du tager fiskeolie. Det er muligt for fiskeolie at hæve blodsukkeret, men yderst usandsynlig. Diabetikere bør tage forsigtighed og se efter tegn på sygdom, mens du tager fiskeolie. Der bør udvises forsigtighed ved patienter, der har større risiko for blødning. Vordende mødre bør konsultere deres læge eller vente til efter graviditeten at tage fiskeolie.

Dosering

Typisk en høj dosis er den eneste grund opstår bivirkninger fra at tage fiskeolie. Den anbefalede dosis, enten på flaske eller som anvist af en læge, bør følges. Aldrig tage mere end anbefalet, og undgå at bruge produktet længere end din læge rådgiver. Chancerne for negative bivirkninger gå op med langvarig brug.

Almindelige bivirkninger

Der er flere almindelige bivirkninger, der kan opstå samtidig tage fiskeolie. De er ikke anledning til en skadestue besøg, men bør overvåges. Stop med at tage fiskeolie, hvis bivirkninger fortsætter, og konsultere din læge til råds. En dårlig mave eller diarré kan forekomme, eller et ulige smag i munden. Belching kan forekomme med eller uden disse symptomer. Rygsmerter er også en bivirkning, og en pludselig hududslæt kan forekomme under behandling.

Alvorlige bivirkninger

Højere doser af fiskeolie sætte patienten ved en højere risiko for at opleve bivirkninger. Diarré kan blive svær, sammen med halsbrand og mavesmerter. Langsomt at øge dosis af fiskeolie og altid tage kapslerne med mad kan reducere nogle effekter. Fiskeolie har forårsaget hævelse i næse for nogle, og øvre luftvejsinfektioner hos andre. Endelig tager fiskeolie i længere tid strækker sig over flere måneder kan forårsage en vitamin E-mangel hos patienten.

Emergency Care

Visse bivirkninger kræver akut lægehjælp. Hvis du oplever nogen af ​​disse, mens du tager fiskeolie, gå til skadestuen på dit hospital. Disse bivirkninger indbefatter feber, ømhed, influenzalignende symptomer, brystsmerter, kulderystelser eller en ujævn hjerteslag. Lægemidler såsom p-piller og blodfortyndende medicin kan interagere med fiskeolie. Nævn disse til din læge, før du starter fiskeolie behandling, og på sygehuset, hvis du har brug for akut lægehjælp.


        

Udgiv min kommentar