Fantacine.com

Hvad er symptomerne på den spanske syge i 1918?

Den spanske influenzaepidemi i 1918 rejste kloden, dræbte omkring 20.000.000 til 40.000.000 mennesker. Nogle forskere, især Donald Burke, professor i international sundhed ved Johns Hopkins, siger dødstallet er så høj som 100 millioner, men på grund af de primitive informationssystemer af tiden og manglen på medicinsk viden om sygdom, dødsfald ikke var nøjagtigt rapporteret.

bølger

Den første bølge af den spanske influenza kom i foråret 1918. Howard Markel, direktør for Center for History of Medicine ved University of Michigan, hedder det, at symptomerne på sygdommen var milde. De senere bølger, i efteråret og vinteren 1918, indspillede de højeste dødstal i nye og re-inficerede patienter.

Rutinemæssige Symptomer

Den tidlige bølge af influenza inkluderet typiske årlige influenzasymptomer, herunder en høj feber (102 til 104 grader), body ømhed, hoste, udmattelse og i nogle patienter, diarré og opkastning.

Høje temperaturer

De feber returneres når patienter fik tilbagefald i senere sygdomstilstande bølger. Nogle læger bemærkede voldsomme næseblod og blodskudte markeringer i det hvide i øjnene.

hud Pigmentering

Læger chronicling begivenheden i US Public Health Report indspillet: "To timer efter indlæggelse, de har Mahogni pletter over kindben." Disse pletter dækkede hele ansigtet kort før døden flere timer senere.

åndedrætsbesvær

Flu patienter havde også åndedrætsbesvær. Patologer fundet ofrene havde opsvulmede lunger og dokumentation for pulmonale blødninger, ifølge det amerikanske Department of Health og Human Services.


        

Udgiv min kommentar