Fantacine.com

Hvordan får jeg handicap med fibromyalgi?

Hvordan får jeg handicap med fibromyalgi?


Filing for handicap med Social Security Office er ikke kompliceret eller svært. Der er meget klare trin til at følge i at gøre et legitimt krav på din invalidepension. Fibromyalgi er stadig betragtes som en forholdsvis ny lidelse, men det er ikke umuligt at vinde din påstand om handicap. En af de vigtigste ting, du kan gøre for at hjælpe din sag er at holde en daglig dagbog over dine symptomer, og hvordan de påvirker dit daglige liv og den samlede syn på livet, efter ProHealth.com. En dommer vil ikke acceptere et svar på, "Jeg kunne ikke råd til det," når du bliver spurgt, hvorfor der er så få lægebesøg at understøtte din påstand.

Instruktioner

1 Indsamling af oplysninger, der vil blive bedt om af handicap program, du udfylder online, hjemme eller Social Security kontor. Du skal bruge navne, adresser og telefonnumre på enhver læge, klinik, hospital eller terapeut, der har, og behandler dig for fibromyalgi. Du skal bruge navne på hver medicin, du var ordineret og dosering og datoer fra starten af ​​behandlingen op til den mest aktuelle. Du skal bruge kopier af hver journal, der relaterer til den behandling, du har haft og modtager i øjeblikket. Det er en god idé at lave en kopi af dit CPR-nummer og fødselsattest, da disse to punkter vil blive bedt om den sociale sikring handicap kontor.

• Lægejournaler fra dine læger, terapeuter, hospitaler og klinikker

• Laboratorie og testresultater

• Et resumé af din seneste arbejde historie - pålagte pligter, specifikke oplysninger om type arbejde og løn optjent

• Din seneste W-2 form eller, hvis du var selvstændig, en kopi af din føderale selvangivelse.

2 Optag oplysninger om alle medlemmer af din husstand - ægtefælle, børn og andre. Du skal bruge CPR-numre, fødselsdatoer og forholdet til dig selv. De dokumenter, du har brug for, skal være originale dokumenter eller kopier attesteret af den udstedende kontor. Social Security kontor vil lave kopier af dine originale formularer for dig og returnere originalerne. Selv hvis du ikke har alle de oplysninger du har brug for, vil Social Security kontoret hjælpe dig med at få kopier af formularer nødvendige.

3 Udfyld ansøgning online eller anmode om en skriftlig form fra din lokale Social Security kontor. Social Security kontor har en online Starter Kit kan du begynde med. Du kan modtage hjælp fra Social Security kontor i udfylde alle formularer. Der er to former, Disability Ansøgning og arbejdsprogrammet History Record.

4 Fortsæt med at holde alle registreringer af lægebesøg, medicin og behandlinger, mens du venter på en afgørelse. Du skal have navnet på den læge, sin adresse og telefonnummer til din seneste besøg, når du interviewer med handicap dommer. Gå ikke glip af nogen aftaler eller afvise nogen behandlinger. Husk, at dommeren vil ikke acceptere den undskyldning, at du ikke havde råd til at få behandling.

5 Dress pænt for dit besøg med dommeren. Han eller hun kan interviewe dig til en time eller mere. Han vil sandsynligvis regere imod dit handicap, hvis din rekord for behandling er sparsom. Jo flere læger eller terapeuter, du ser, vil den bedre din sag for handicap være. Sørg din læge har faktisk skrevet diagnosen fibromyalgi i dine poster.

6 Genanvende straks, hvis du er skruet ned. Næsten alle programmer er skruet ned for første gang af ansøgningen. Dette er standard procedure at frasortere dem, der måske filen useriøst krav.

TIPS

  • "I de fleste tilfælde, at dommerens beslutning virkelig koges ned til hans / hendes beslutning om, hvorvidt du kunne holde en enkel, sit-down type job, der kræver ingen uddannelse, det giver dig mulighed for at sidde, stå og justere din position, og at . er ikke produktionsorienteret i et handicap tilfælde, er du nødt til at bevise én ting - at du ikke er i stand til at arbejde, hvis du kan huske noget andet om social sikring handicap, huske, at din evne til at udføre arbejdet, er det eneste, der betyder noget for. en Social Security dommer, "ifølge ProHealth.com.
  • En advokat er ikke nødvendigt at vinde din sag, men dine chancer er meget bedre, hvis du beholde en.
  • Må ikke være vage om symptomer på fibromyalgi - følelse af svaghed, træt, ømme og forvirret. Vær specifik om hvordan fibromyalgi deaktiverer dig - medicinen gør mig falde i søvn på uhensigtsmæssige tidspunkter, og jeg kan ikke bære smerten uden medicin.
  • Medbring en nær ven eller slægtning til din samtale med dommeren at vidne om, hvor meget hjælp du har brug for i at få klædt, laver fælles husholdningen og andre opgaver i dagligdagen.

        

Udgiv min kommentar