Fantacine.com

En god Ingen Carb kost for en person med diabetes

Diabetes er en metabolisk lidelse, der forstyrrer kroppens evne til at overføre glucose fra blodet til cellerne. Dette forårsager glucose at opbygge i blodbanen, hvilket tvinger kroppen til at skylle overskydende gennem øget vandladning. Dette starves ikke kun cellerne i brug for energi, men det lægger også pres på arterier og blodkar, hvilket øger risikoen for hjerteanfald, slagtilfælde, nerveskader, nyresvigt og tandkødssygdomme. En sund low-carb kost kan hjælpe med at styre diabetes ved at reducere den hastighed, hvormed glukose frigives til blodbanen.

Low-Carb kost

Hvis du er diabetiker, er du nødt til at gøre en ekstra indsats for at kontrollere blodsukkeret. Forbrugende færre kulhydrater nedsætter den hastighed, hvormed glukose ind i blodbanen. Hvis du er på medicin for at hjælpe med at behandle din diabetes, er det vigtigt at holde kulhydrat indtagelse ret konsekvent ved hvert måltid - så medicin kan forblive den samme, også. En low-carb kost kan hjælpe dig med at udføre denne opgave, og det kan også hjælpe med at reducere andre problemer forbundet med diabetes ved at hjælpe dig til at tabe. Korrekt afbalanceret low-carb diæter, dog kan yderligere øge risikoen for sygdomme forbundet med diabetes. For største fordel, justere din low-carb kost for at reducere mættet fedt, for at øge sunde fedtstoffer, og at medtage mere nonstarchy grøntsager.

Fedtstoffer

Fordi diabetes øger risikoen for hjertesygdomme og slagtilfælde, er det vigtigt at regulere mættede fedtstoffer samt kulhydrater. Mættet fedt findes i fede kød, fjerkræ hud, smør, fuld-fede mejeriprodukter og chokolade. Nogle low-carb diæter ikke begrænser disse arterie-tilstopning "dårlige fedtstoffer", så du kan have til at tage ekstra pleje for at vælge magert kød, vegetar proteiner og fedtfattige mejeriprodukter. American Diabetes Association (ADA) anbefaler Begrænsning mættet fedt til 7 procent af dine daglige kalorier (ca. 15 g per dag). ADA også anbefaler helt at undgå transfedtsyrer, der findes for det meste i margarine, emballerede fødevarer og fastfood. Den gode nyhed er, at du kan erstatte disse "dårlige fedtstoffer" med sunde, umættede fedt findes i avocado, olivenolie, nødder, soja produkter og nogle fisk og skaldyr (laks, hellefisk, tun, sardiner). Disse naturligt low-carb "gode fedtstoffer", ikke kun forbedre hjerte sundhed og hjernens funktion, de også hjælpe du føler dig fuld længere, da fedt fordøjer langsommere end kulhydrater eller protein. Inklusive disse fødevarer ved hvert måltid - og spise konsekvent i hele dagen - skal bidrage til at forebygge høj-carb binges, der kan opstå, når du lader dig få alt for sulten.

Grøntsager

For bedre at nyde grøntsager, forberede dem friske, mens de er i sæson. Prøv en simpel grøntsag sauté med hvidløg, citron og friske krydderurter. For at forbedre salater, tilføje skiver søde løg, peberfrugt, strimlet kål, arugula eller avocado. Du kan også bruge grøntsager til at gøre op for kartofler. Prøv sauterede kålrabi i stedet for pommes frites og ristede eller mosede roer sammen magert kød. Du kan også tilføje disse grøntsager til supper og gryderetter i stedet for kartofler. Fordi grøntsager er høj i fiber, de er mere fyld end simple kulhydrater, som kan efterlade dig sulten bare et par timer senere. Grøntsager indeholder også antioxidanter og andre vitaminer og mineraler, du har brug for et godt helbred - næringsstoffer, vil du ikke få nok af, hvis du stole for meget på protein.


        

Udgiv min kommentar