Fantacine.com

Farerne ved Pregnenolon

Pregnenolon er et naturligt hormon. Det anses for en byggesten for alle andre steroidhormoner. Pregnenolon fremmer sundhed, men produktionen falder med alderen. Mange mennesker vælger at tage pregnenolon kosttilskud uden fuldt at forstå de sundhedsmæssige risici. Pregnenolon kan være et naturligt hormon, men det kan stadig forårsage uønskede bivirkninger, og endda farlige.

Historie

Pregnenolon var aktivt undersøgt i løbet af 1940'erne. I en undersøgelse, fabriksarbejdere modtog 50-100 mg af hormonet per dag. Arbejderne rapporterede forbedrede produktionsmetoder priser, mindre træthed og en forbedret følelse af lykke og generelle trivsel. Også arbejdstagere i mere stressende arbejdsmiljøer sigende haft en bedre oplevelse, mens du tager pregnenolon end de pågældende arbejdstagere mindre krævende job.

Siden da er pregnenolon været tænkt til at forbedre hukommelsen, ophøje stemninger, reducere stress og forbedre effekterne af leddegigt.

Ifølge American Cancer Society, mens pregnenlone anvendes til behandling af gigt og generelt fremme trivsel, tilgængelige videnskabelige dokumentation giver ikke nogen støtte til disse påstande.

Hvor Er Pregnenolon Produceret?

Cellerne i det centrale nervesystem og binyrerne producerer pregnenolon. Generelt er der en væsentlig højere koncentration af hormonet i vævet i centralnervesystemet end i blodbanen. Dyreforsøg har vist, at der er 10 gange så meget pregnenolon i hjernen end andre stress-relaterede hormoner. Den findes også i blodet som både fri pregnenolon og som en stabler pregnenolon-sulfat.

Pregnenolon som et supplement

Selvom pregnenolon ikke anses et hormon, der kan blive mangelfuld, mange enkeltpersoner vælger at tage det som et supplement. Dens fortalere siger, at det kan forbedre hukommelsen og klarhed i tankegang, øge energi, libido og produktivitet. Det er også udråbt til at forbedre stemninger og give en følelse af velvære.

Pregnenolon kosttilskud er syntetisk fremstillet ved hjælp af stoffer, der findes i sojabønner og vilde Yams. De kan typisk købes i kapselform i helsekostforretninger og apoteker. Du kan også købe tillægget fra online forhandlere.

Farerne ved Pregnenolon

Almindelige bivirkninger er overstimulering og søvnløshed. Hvis du oplever en af ​​disse, så prøv en mindre dosis og tage det i morgen. Vrede, angst og irritabilitet er også blevet rapporteret, når større mængder blev taget. Hovedpine kan også forekomme med højere doser.

Fordi pregnenolon kan konvertere til androgener, er der en mulighed for, at acne kan forekomme. Hovedbund hårtab kan også opstå, hvis der anvendes hormonet dagligt i længere tid.

Der er en mere farlig bivirkning af pregnenolon, der bør overvejes, hvis du overvejer brugen af ​​det: hjertebanken. Ifølge RaySahelian.com, er pregnenolon været kendt for at forårsage uregelmæssig hjerterytme, selv med lave doser. De ældre og alle med en hjertesygdom kunne blive alvorligt påvirket. The American Cancer Society rapporterer også, at pregnenolon har været kendt for at forårsage problemer med leveren. Det foreslås også, at væksten af ​​hormon-responsive cancere, såsom bryst- og prostatakræft kan opstå som følge af brugen af ​​pregnenolon.

Brug Pregnenolon Sikker

Rådfør dig med en læge, før du tager nogen form for tillæg eller medicin. Mens pregnenlone er et naturligt produceret hormon findes i den menneskelige krop, misbrug og overforbrug kan resultere i uønskede og farlige bivirkninger.


        

Udgiv min kommentar