Fantacine.com

Oregano Oil Cure for en tumor

Oregano olie er en naturlig urt med ekstraordinære antibiotiske egenskaber, der sidst er under overvejelse som et alternativ til konventionel medicin. Aromatisk med en lidt bitter smag, oregano er rig på æteriske olier og vokser vildt i hele verden. En neoplasme eller tumor er en unormal proliferation af væv forårsaget af genetiske mutationer. Tumorer kan være godartede eller ondartede, afhængigt af biopsi, og de seneste undersøgelser har vist, at anvendelse af oregano olie kan skrumpe dem.

lungetumorer

Oregano olie er også en immun stimulans, der styrker de vitale centre i kroppen, såsom lungerne. Som et antiviralt, antibakteriel urt, oregano olie hjælper med at bekæmpe sygdomme som kronisk bronkitis, kighoste og lungetuberkulose, lidelser, der ofte involverer tunge bakterier. Nylige undersøgelser har også vist, at anvendelse af oregano olie er fordelagtig i bekæmpelse og forebyggelse af lungetumorer hos rotter. når du tager oregano olie internt, anbefales det dog, at det kombineres med olivenolie og ikke tages alt for ofte; det har vist sig at være toksiske for leveren og nyrerne, når de indtages i store mængder.

uterin tumorer

Uterine Tumorer er enten fibromer eller cyster. Kvinder med tilstanden endometriose normalt udvikle disse unormale vækstrater i eller uden for livmoderen. Endometriose opstår, når endometrie væv omkring livmoderen ikke er helt udskilles gennem æggelederen, forårsager blod og væv til at bakke op. Når dette sker, nogle gange livmoderslimhinden væv danner en vækst, cyste eller tumor. Dette forårsager en hormonel ubalance med overproduktion af østrogen, der er ansvarlig for tilstanden. Idet oregano olie blandet med olivenolie i en kort periode genskaber en kvindes hormonbalance, skrumpende uterine tumorer i processen. Da mange kvinder lider af endometriose, idet oregano olie er et alternativ til traditionelle medicinske behandlinger.

phenoler

Hvad er det der gør oregano olie så magtfulde i at forebygge eller bekæmpe tumorer? Svaret ligger i eksistensen af ​​phenoler findes i oregano olie. Phenoler er en af ​​de mest potente antimikrobielle forbindelser. De dækker en bred vifte af anti-infektiøse, anti-bakterielle og anti-parasitære forhold, blokere eller opløse skadelige mikroorganismer er skadelige for kroppen. Phenoler er også gavnlige i stimulering af immunsystemet, øge kroppens naturlige evne til at helbrede og forhindre unormale vækster eller tumorer. Den phenoler, carvacrol og thymol fundet i oregano olie er bag denne fantastiske æterisk olie helbredende egenskaber.


        

Udgiv min kommentar