Fantacine.com

Banana Peel Retsmidler

Banana Peel Retsmidler


Bananer er rige på kalium og en sund snack, men skaller af frugten giver nogle fordele. Dem, der søger efter naturlige midler og behandlinger finder bananskræl et godt valg for mere end blot kompostbunken. Brug bananskræl for et hjem afhjælpe er en billig og alle naturlige behandling, der gør bananen en frugt for at holde på hånden i dit køkken.

insektbid

Brug bananskræller at reducere kløe og hævelse af et insekt bid. Gnid indersiden af ​​skræl direkte på bid, ifølge Cait Johnson, assisterende producent af "Care2 Healthy Living nyhedsbreve." Sørg for at bruge den del af skræl, der indeholder den pulp og ikke den ydre gul hud.

vorte fjernelse

Bananskræller er en husråd for vorte fjernelse. Placer bananskræl direkte på vorten, og holde det på plads med en forbinding. Brug indersiden af ​​frugten med gul hud udad. Bær bananskræl behandling om natten for at fjerne vorte over tid.

Psoriasis Behandling

Psoriasis er en hudlidelse, der forårsager smertefulde afskalning af huden. Der er ingen kur mod psoriasis, men behandlinger såsom bananskræl kan lindre smerten og tørre pletter. Gnid frugtkoed indersiden af ​​skræl i de ramte områder for at lindre symptomerne.

Løsning for Dull Planter

Polere bladene af dine potteplanter med indersiden af ​​en bananskræl. Tør bladene til at fjerne snavs og støv, og give dem en skinnende udseende.

bladlus Remedy

Deter bladlus med cut-up bananskræller placeret i snavs omkring planter, som du ønsker at beskytte. Skær skræl i små stykker, og lad dem tørre, før begrave i et par inches af snavs omkring dine planter.


        

Udgiv min kommentar