Fantacine.com

Robotic Prostata Cancer Behandlinger

Mens menneskelige kirurger har været den ledende kraft i operationsstuen siden tidernes morgen, kan det hurtigt ændre sig. Når det kommer til behandling af prostatacancer gennem kirurgi, robot kirurgiske metoder har fordelen, at minimalt invasiv samtidig give en større grad af præcision og kontrol for proceduren.

Prostatakræft

Prostatakræft påvirker mænd udelukkende - i det omfang, det er den tredje-mest-almindelige årsag til kræft dødsfald for mænd i alle aldre. Prostatakræft opstår, når unormale celler begynder at vokse inden prostata, der forårsager symptomer såsom vandladningsbesvær, uventet vægttab, lokaliseret smerte og ubehag, og mild urininkontinens.

prostatektomi

Ifølge Prostata Cancer Foundation, prostatektomi er et meget anvendeligt middel til behandling af tidlige fase prostatacancer (hvor kræften har endnu ikke spredt sig til omkringliggende områder). En prostatektomi består af en operation for at fjerne alle eller en del af prostata, sikkert udskære cancervævet før det kan sprede sig yderligere.

Robotic Behandling

På grund af nerve klynger omkring prostata, delikatesse i at udføre operationen er af afgørende betydning. Dette er, hvad der førte til den relativt udbredt anvendelse af robot kirurgi for prostatektomi operationer. I en robot prostatektomi, den "kirurg" er en maskine, der styres via fjernbetjening. Robotten anvendes til at udføre denne form for kirurgi kaldes en "DaVinci" robot.

Fordele

De primære fordele ved robot prostatektomi kirurgi er som følger: For det første tillader kirurgen at lave mindre incisioner, forbedre restitutionstid. For det andet, det giver mulighed for en større grad af præcision, som selv ikke de mest stabile menneskelige hænder kan matche stabilitet af en robot. Endelig at præcision giver mulighed for størst mulig chance for udtagelse af kræft væv uden at skade nogen af ​​nerverne er ansvarlige for penis fornemmelse eller potens

Overvejelser

Ifølge en artikel lagt online på TheLatestNews.in, er populariteten af ​​robot-assisteret prostata kirurgi støt klatring. Betragtninger blot 1 procent af alle prostata operationer blev udført med en robot i 2001, næsten 70 procent af operationer i dag udnytter DaVinci robot. Dette bør ikke komme som en lettelse at der lider af prostatakræft, da de ikke længere vil undre sig, hvis de valgte den rette mand til den vanskelige opgave kirurgi.


        

Udgiv min kommentar