Fantacine.com

Ar behandling for ansigt

Ar behandling for ansigt


Når du har en pinlig ar på dit ansigt, du sandsynligvis ønsker at fjerne det så hurtigt og effektivt som muligt. Din hudlæge kan tilbyde dig mange muligheder for ansigts ar behandlinger. Den mest effektive for din vil afhænge af din hudtype, sværhedsgraden af ​​bilen og type ar det er.

Laser Therapy

Laser ar behandlinger er effektive til ar på ansigtet, der er oppustede eller hævet over hudens overflade. Den laserbehandling glider på tværs af din hud og fjerne de første par lag af huden for at gøre oppustede ar fladere og mindre mærkbar. Laser terapi kan tage et par behandlinger for at være en succes, men generelt er en god behandlingsmulighed for at komme af med mindre, puffier ar.

Microdermabrasion

Microdermabrasion behandler ansigtet ar, der ikke er alvorlige nok til at berettige laser eller andre tunge behandlinger. Microdermabrasion bruger en creme, der påføres på huden med en roterende maskine, der effektivt buffs off de første par lag af død hud. Dette kunne hjælpe en person, der havde en lille overflade ar. Arret forbliver, men det vil være glattere og langt mindre mærkbar.

Steroider

Steroider anvendes, når ar i ansigtet ligner keloids; store, oppustede vækster på huden, som er fremherskende i skader på mennesker af farve. Steroiderne injiceres i keloid, får det til at krympe. Andre behandlinger kan derefter anvendes til at fjerne eller mindske arret.

udtagne transplantater

Hvis ansigtet ar er store og grimme, og forårsage skade på den omgivende hud gennem rynker eller trække, kan være behov for en hudtransplantation. En hudtransplantat er et stykke hud taget fra en anden del af kroppen, og fastgjort over det sted på ansigtet, hvor ar er placeret. Dog er brug for meget restitutionstid, for at den nye hud til at starte blodgennemstrømningen.

Plastik operation

Hvis du facial ar generer dig nok, kan du se en plastikkirurg for at få det fjernet helt. Afhængigt af området af ansigtet arret er placeret, kan plastikkirurg kunne skære arret ud og sy huden sammen igen. Mens det lyder som det ville blot forårsage mere ardannelse, de sting, der anvendes, er meget fint, hvilket resulterer i meget små, ubemærket ardannelse, som kan være en stor forbedring.

Over-the-counter muligheder

Hvis ar på dit ansigt ikke er alvorlig nok til at berettige medicinsk behandling, kan du tjekke de hudpleje midtergangen på dit apotek. Du kan finde mange cremer, der hjælper til at falme ar ved at udglatte huden omkring dem, så de blande sig med resten din hud. Mærker som StriVectin og Mederma er både populære, og endda komme i patch form, så du kan holde cremer koncentreret på arret.


        

Udgiv min kommentar