Fantacine.com

Urter til seborrheic dermatitis

Seborrheic dermatitis er blandt de mest almindelige hudlidelser og kan påvirke alle områder af kroppen. Udbredt blandt spædbørn i form af "vugge cap," seborrheic dermatitis er diagnosticeret i mennesker i alle aldre og kan vises på torso, ryg, ansigt og ethvert område tilbøjelige til oiliness, som folder i ben og arme. Symptomerne kan omfatte afskalning eller skalering hud, der kan også være fedtet udseende. Mens denne betingelse ikke er farlig, kan det være kroniske, ubehagelige og utiltrækkende.

Hjulkrone som en behandling

Patienter, der lider seborrheic dermatitis kan have gavn af indgivelse af hjulkroneolie, som også anvendes til behandling af eksem og gigt. Frøene af hjulkrone planten producere en olie, der anvendes til behandling af atopisk dermatitis og dens symptomer, der giver lindring for betændelse i huden og den ledsagende kløe, tørring og skalering. Borage er også kendt som bi plante, ox tungen, starflower, beebread og Borago officinalis. Hjulkrone olie anbefales ikke skal bruges i længere perioder bør heller ikke tages i store doser. Det bør tages som kun en ekstern behandling og bør ikke anvendes på åbne rifter eller hudafskrabninger. Patienter, der tager blodfortyndende medicin bør ikke tage boragoolie. Allergiske reaktioner kan omfatte hævelser i hænder, ansigt, hals eller mund, nældefeber, udslæt og åndedrætsbesvær. Almindelige bivirkninger indbefatter flatulens, diarré og forstoppelse.

Andre naturlægemidler

Mange aktuelle behandlinger kan bringe lindring til smerter og unsightliness af seborrheic dermatitis. Du kan løsne de døde, skællende hud og rense den inficerede område med aloe vera, tea tree olie eller calendula creme.

Anvendelse af en særlig te lavet af goldenseal kan Chaparral eller rødkløver også være nyttigt. Kog 1 kop vand og tilsæt 1 tsk. af urter. Gnid te ind i hovedbunden.

Vitamin E er til gavn for huden på mange måder, og ved at bryde åbne en kapsel eller anvende en E-vitamin creme, kan du se en markant forbedring i symptomerne.
Og endelig kan en kost rig på B-vitaminer forhindre udbrud. Især vitamin B6 og vitamin B12, samt biotin og folinsyre, kan undertrykke symptomerne.

En anden behandling Option

Udover receptpligtig medicin, en anden urtemedicin undertiden anvendes til behandling seborrheic dermatitis er tea tree olie, som påføres til de ramte områder af hovedbunden. Tea tree olie har vist sig at lindre - ikke fjerne - symptomer.


        

Udgiv min kommentar