Fantacine.com

Hvad er farerne ved et Bad Diet?

Hvad er farerne ved et Bad Diet?


En velafbalanceret kost er afgørende for at opretholde en sund krop. En gavnlig daglige kost indeholder moderate mængder af fødevarer fra seks forskellige grupper: kød, mejeriprodukter, korn, grøntsager, olier og frugt. Når en person bruger en uafbalanceret mængde af et bestemt stof, såsom fedtstoffer, kan det føre til skadelige bivirkninger i kroppen.

High protien Diets

Protein er en integrerende stof til alle kroppens celler. Det er den vigtigste komponent i hår og negle, bistår i vævsreparation og er vigtig i skabelsen af ​​muskler. Da kroppen ikke gemmer protein, kræver en daglig forsyning til at fungere ordentligt. For meget protein kan forårsage en negativ reaktion. Hvis proteinet i en persons kost udgør mere end 30 procent af sin kalorieindtag, hun er i risiko for ketose. Ketoner er molekyler, der oprettes, når kroppen nedbryder fedt. Nyrerne stige i funktion, befri kroppen af ​​ketoner, men også frigive vand ved en overdreven sats. Denne proces kan føre til dehydrering og tab af knogle calcium og muskelmasse. Yderligere bivirkninger omfatter bad ånde, svimmelhed og stress på hjertet. En sund mængden af ​​protein i en persons kost er 15 procent af hendes daglige kalorieindtag.

Højt fedtindhold kost

Fedt giver energi til en sund krop. En kost, der indeholder for meget fedt placerer en person med risiko for fedme, hjertesygdomme og visse former for kræft. Fedt bør gøre op omkring 20 til 35 procent af en persons daglige kalorieindtag. De tre typer af fedt er mættede, umættede og transfedtsyrer. Mættet fedt er normalt faste ved stuetemperatur, og de er de primære fedtstoffer ansvarlige for forhøjet kolesterol og øget risiko for hjertesygdom. Umættede fedtstoffer, normalt flydende ved stuetemperatur, sænker blodkolesterol, når de anvendes i stedet for mættet fedt. Transfedtsyrer skabt gennem hydrogenering, den proces, der ændrer flydende umættede fedtstoffer til faste højere mættede fedtstoffer. Transfedtsyrer kan øge low-density lipoprotein kolesterol (LDL), betragtes det dårlige kolesterol. De kan også sænke high-density lipoprotein (HDL), den gode kolesterol, når stedet for umættede fedtstoffer. Alle typer af fedt kan forårsage vægtøgning, når de indtages i for store mængder.

Meget fedtfattig kost

Ligesom kost højt indhold af fedt til stede sundhed komplikationer, kostvaner, der alvorligt begrænser, eller fjerne fedt helt, kan også skade en persons helbred. Meget fedtfattig kost kan føre til fertilitetsproblemer og et hormon ubalance hos kvinder. De kan også sænke kroppens evne til at forhindre hjertesygdomme og visse former for kræft, hæmme kroppens evne til at absorbere fedtopløselige vitaminer og lavere HDL-kolesterol. En kost er meget lavt fedtindhold Når 0 til 19 pct af en persons daglige kalorieindtag er fedt.

Lav-kulhydrat kost

Low-carb diæter producere vægttab gennem reducere kalorier og vand vægttab. Dem på low-carb diæter spiser også mindre mad som et resultat af at føle fuld hurtigere fra forbrugende fødevarer med højt protein og fedt. Farer forbundet med en low-carb diæt omfatter en øget risiko for visse former for kræft og hjertesygdomme fra forbrugende fødevarer med højt indhold af fedt og kolesterol. Gastrointestinale tilstande, såsom forstoppelse, kan udvikle sig fra en mangel på fiber, når frugter og grøntsager er begrænset. Ketose kan også udvikle i løbet af kostvaner, der er low-carb.


        

Udgiv min kommentar