Fantacine.com

Hvad er gode kostvaner mens du arbejder?

Hvad er gode kostvaner mens du arbejder?


Arbejde ud er en fantastisk måde at tage sig af din krop, men det er også nødvendigt at støtte din krop med tilstrækkelig ernæring. For eksempel kan visse næringsstoffer hjælpe din krop til at producere energi og hjælpe dine muskler og hjerte arbejde ordentligt. Dette vil hjælpe dig i din træning, samt hjælpe din krop til at komme sig efter en træning.

Daglig ernæring

Det er vigtigt at sikre, at du får en passende mængde kalorier, proteiner og andre næringsstoffer i din kost, når du arbejder ud. De anbefalinger til dette er tilgængelige fra USDA, baseret på alder, vægt, højde og aktivitetsniveau. De, der arbejder ud for en længere tidsrum, såsom uddannelse til en maraton, rådes til at spise 9-12 portioner af kulhydrater, 3-4 portioner af protein, 2-3 portioner af mejeriprodukter, og 7-10 portioner af frugt og grønt om dagen.

Post-Workout Nutrition

Forskning har vist, at spise kulhydrater og protein efter en træning vil bidrage til at fremskynde kroppens opsving. Disse bør spises inden for 30 minutter efterbehandling din træning. Det anbefales at spise 0,3-0,6 gram kulhydrater pr pund af din kropsvægt. For protein, denne anbefaling er 1 gram protein for hver 3-4 gram kulhydrater.

Gang din Måltider

Nogle mennesker spiser en stor måltid om dagen. Dette er ikke sundt, når du arbejder ud. I stedet bør du sigte mod at spise hyppigere, mindre måltider. Dette vil holde en konstant tilførsel af næringsstoffer i kroppen. Det anbefales også at undgå at spise 3-4 timer før sengetid, da denne mad vil få lagret som fedt. Husk også, at starte dagen med en sund morgenmad er meget vigtigt.

Få Mikronæringsstoffer

Mikronæringsstoffer er meget vigtige for din krop, især med en aktiv livsstil. Disse er vigtige, når man arbejder ud, fordi de kan hjælpe din krop både under aktiviteten og med inddrivelsen. USDA har rapporteret, at amerikanerne ikke får nok calcium, kalium, fibre, magnesium og vitamin A, C og E. Det er vigtigt at spise en bred vifte af fødevarer, så din krop får alle de næringsstoffer, det er nødvendigt, samt hvad der er nødvendigt for at absorbere hvert næringsstof.


        

Udgiv min kommentar