Fantacine.com

Hvordan at komme i form og tabe sig hurtigt

Hvordan at komme i form og tabe sig hurtigt


Nøglen til at komme i form og tabe vægt hurtigt er at vedtage en kost og motion regime, der er egnet til din krop. Mange mennesker forsøger at ændre deres spisevaner og komme ind i en regelmæssig motion program. afsluttes Men det store flertal for tidligt at være vidne til nogen synlige ændringer i deres krop. Vægttabet er en aktivitet, der kræver konsistens.

Instruktioner

1 Kig efter et træningscenter, hvor du kan gå regelmæssigt til motion. Ideelt set bør gymnastiksalen være placeret et sted i nærheden af ​​dit hus, så du ikke behøver at spilde tid på at køre til gymnastik hver dag. De fleste af de fitnesscentre i disse dage tilbyder gratis prøveversion medlemskaber, så du kan prøve et par fitnesscentre og se hvilken en du bedst kan lide.

2 Tag et papir og blyant, og skrive ned din øvelse plan for ugen. Skriv ned på mængden af ​​tid, du vil bruge på cardio øvelser og abdominal øvelser. For eksempel om mandagen, kan du gøre 30 minutters cardio på løbebånd eller elliptisk træner sammen med 20 minutter af ben og mave øvelser. Nedskrivning på papiret vil hjælpe dig holde sig til planen.

3 Vælg en kostplan baseret på dine specifikationer og behov. Det er meget vigtigt at vælge en kost plan, som du kan følge i lang tid; ellers vil du holde op meget snart. Gå til internettet og se gennem blade for at se forskellige typer af kost planer.

4 Indføre gradvise ændringer i din livsstil og spisevaner. Reducer dit daglige kalorieindtag og spise mindre portioner mad. Spis så mange frugter og grøntsager, som du kan. Også holde sig væk fra højt kalorieindhold fastfood.


        

Udgiv min kommentar