Fantacine.com

Eye Øvelser for Eye Strain

Synet kan drastisk forværret af øjnene. Dette kan være forårsaget af ikke bruger briller når det er påkrævet, belaste øjnene til at se noget i det fjerne, og for meget tid ved computeren. Der er måder at forebygge øjet stamme gennem øvelser, men der er også måder at lette stamme, der allerede har fundet sted. De er temmelig nemme metoder, men de skal gøres konsekvent og korrekt. Der er ikke nogen skadelige virkninger på disse medmindre øjnene er arbejdet for hårdt.

Afslapning Eye

Denne øvelse er lidt mere kompliceret end andre. Det virker til at slappe af øjne, hoved, nakke og skuldre, og dermed aflaste øjnene. Sid på en stol med ret ryg. Luk øjnene og lægge en hånd over hvert øje for at varme dem. Tag væk dine hænder, men holde dine øjne lukkede, mens du roterer dine skuldre og trække vejret dybt. Gør dette flere gange.

En anden type er udført med lukkede øjne og strammet skulder muskler. Pludselig slippe begge dine skuldre og dine øjne. Gentag dette samt mange gange som den forrige øvelse.

Eye Gazing

Når du arbejder med computeren en masse, kan øjnene bliver trætte og blive anstrengt. Disse øvelser vil bidrage til at reducere denne belastning. Kig væk fra skærmen hver 20 minutter, og se på noget andet, der er en lang afstand. Dette er en måde at slappe af fokus muskler og mindske mængden af ​​øjnene.

Kig på et fjernt objekt i ca. 15 sekunder, og derefter på et objekt tæt på dig i samme periode. Gentag denne øvelse 10 gange. Når øjnene kigger på ét sted i lang tid, er fokus tendens til at låse op, skaber øjnene. Disse øvelser forhindre låsen op sker.

Anti-knibe øjnene og ydre Eye muskel Hjælp

Skelende er en form for belaste øjnene. Der er teknikker til at afhjælpe denne at reducere denne stamme. Ser man på loftet med dine øjne halvt lukkede og udånding på samme tid kan hjælpe.

At bidrage til at styrke og slappe de ydre øjenmuskler, Prøv denne ene. Holde hovedet lige og i tråd med din rygsøjle, flytte dine øjne i følgende retninger, mens udånding: op og ned, til venstre og højre, i en 45 graders vinkel op på både venstre og højre side, og derefter nedad på samme vinkel nedad.


        

Udgiv min kommentar