Fantacine.com

Fodvorte Kirurgisk fjernelse

Fodvorte Kirurgisk fjernelse


Vorter kan hæves, glat eller flad og kan vokse på nogen del af kroppen. Folk ofte få dem på deres hænder og fødder. Vorter anses en hud vækst, som er forårsaget af human papilloma virus (HPV), ifølge Treatmentsforhealth.com. Generelt vorter er godartede, men nogle gange kan de være kræft. Hvis du er i kontakt med nogen, der er modtagelige for denne samme virus, kan vorter være smitsom.

Plantar Vorter

Plantar vorter er lidt anderledes end en almindelig vorte, ifølge Medterms.com. Plantar vorter vises på fødderne og er for det meste gerne være flad. De kan skabe en ophobning af hård hud. De hård hud skal skrælles væk fra vorten, før du kan se det. Det menes, at fodvorter kan angribe blodkar dybt i huden. Disse vorter kan gøre ondt. Må ikke bære en andens sko. Dette er en god måde at undgå at få plantar vorter.

keratolysis

Overveje undergår keratolysis at behandle vorter. Keratolysis indebærer anvendelse af salicylsyre, som er et svidende middel. Syren anvendt til din vorte og så lægen vil bruge en pimpsten til at gnide mod huden. En vinge vil blive anvendt til at skære vorte.

debridering

Ifølge Dr. Robert Rosenstein, debridering er normalt ikke en god mulighed for fjernelse af plantar vorter, fordi det kan forårsage ar. I stedet denne procedure er bedst bruges, når flere små vorter beliggende i et begrænset område skal fjernes. Hvis du er under debridement, får du et bedøvelsesmiddel. Debridement kan gøres sammen med brugen af ​​en syre, som vil ødelægge vorte virus og forhindre tilbagevenden af ​​vorter.

Electrocautery

Electrocautery, hvor vorten er brændt, bruges ofte. Hvis du har en pacemaker, skal du sørge for, at din læge kender dette før han udfører elektrokauterisation. Ifølge Healthsquare.com, vil området, der bliver målrettet blive bedøvet forud for proceduren. En tynd, nålelignende værktøj vil røre vorte. Den vorte kan synes at være boblende når dette er gjort.

Laser

Laserlys kan anvendes til at forbrænde vorter. Skæring er ikke påkrævet. Laser behandlinger er også nævnt som CO2-laser cautery. Laser behandling resulterer i meget lidt ardannelse og denne behandling er generelt ganske effektiv, ifølge Rosenstein.

Kryokirurgi

Kryokirurgi indebærer en topisk påføring af flydende nitrogen, som sættes direkte på vorten. Når dette er gjort, en blister dannes mellem det ydre lag af hud og vorter. Vorten er fastfrosset ved flydende nitrogen. Til sidst, huden omkring vorten dør og falder som gør vorte. Når der anvendes cryosurgery, kan den kolde væske stikke lidt, når det anvendes og vorte området kan blive hvid. Når det døde væv er fjernet, kan den sendes til laboratoriet til test.

antigener

Antigener, som er fremmede partikler, der er indsprøjtet i kroppen, ifølge Scizmic.net, kan injiceres direkte ind i vorten. Dette vil tilskynde immunsystemet til at fjedre i aktion. Når det sker, vil det udrydde den virus, der producerer vorte. Når antigener injiceres, kroppen producerer antistoffer, som bekæmper de antigener.

Nogle dermatologer bruger curettage at fjerne vorter. Når denne teknik anvendes, er vorten skæres i skiver og derefter skrabes eller skovles ud af huden. Cleveland Clinic forklarer, at en kirurgisk procedure kan være nødvendigt at ske, når vorter ikke har reageret på andre teknikker til fjernelse. Når en vorte skæres bort fra huden, vil bunden af ​​vorte blive ødelagt af en elektrisk nål. Eller, når du bruger cryosurgery, vil basen være frosne.


        

Udgiv min kommentar