Fantacine.com

Hvad skal en diabetes diæt består af?

Ifølge American Diabetes Association, 23,6 millioner mennesker i USA har diabetes. Diabetiske kost bør bestå af fødevarer, der giver vedvarende energi og ikke fødevarer, der giver øjeblikkelig sukker pigge. Hvis diabetikere indtager for meget sukker, de risikerer hyperglykæmi. Det glykæmiske indeks (GI) måler, hvordan blodsukkeret påvirkes af forskellige typer af kulhydrater, og det kan give nyttige oplysninger, hvis du er på en diabetes diæt.

Grøntsager

Grøntsager har lav GI ratings og bør være en stor del af enhver diabetes diæt. Grøntsager indeholder også store mængder af fiber. Fiber hjælpemidler i opbremsning af fordøjelsen, som resulterer i den langsomme frigivelse af sukker i blodbanen. Måltider, der er høj i fiber også en tendens til at være mere fyld, som kan nedsætte en diabetiker s trang til sukkerholdige fødevarer. Grøntsager, der indeholder en GI rating lavere end 20 omfatter løg, rød peber, grønne bønner, tomater, kål og svampe. Hver diabetes diæt bør omfatte salater på grund af den lave GI rating i grøntsager.

GI ratings leveres til diabetikere fra American Diabetes Association. En liste over fødevarer og deres GI ratings kan findes på The-GI-Diet.Org. Lav GI ratings falder mellem nul og 40, moderat GI ratings falder mellem 40 og 60, og høj GI ratings er over 60.

nødder

Nødder har et lavt GI rating og kan give for en stor middag snack til diabetikere. Nødder, der indeholder GI niveauer under 30 omfatter jordnødder, valnødder og cashewnødder. Nødder er høj i kalorier og bør ikke indtages alene til måltider. Men nødder er en fornuftig tilføjelse til salater.

frugter

En diabetisk diæt bør bestå af frugt, men kun dem med lav GI ratings. Frugter med en GI rating på under 30 omfatter kirsebær, blommer, grapefrugt, svesker og ferskner. Kombinere nogen af ​​disse frugter i en frugt salat kan være en sund Foruden en diabetisk diæt. Frugter med et GI på over 50 omfatter mango, sultanas, bananer, rosiner, figner, ananas og papaya. Disse frugter bør undgås, hvis muligt, fordi de kan medføre hyperglykæmi, hvis de indtages for ofte.

bønner

Mange typer af bønner har lav GI ratings og kan være den perfekte tilføjelse til enhver diabetes diæt. Smør bønner, hvide bønner, røde linser, grønne linser og gule split bønner har en GI rating på under 40. Disse bønner kan spises som en snack eller tilføjes til en vegetabilsk salat.

Vand

Staying hydreret er en vigtig del af opholder sig sundt, især hvis du er diabetiker. Korrekt hydrering kan reducere din appetit og hjælper med at holde dit blodsukker på et ufarligt niveau. Ifølge Mayo Clinic, bør den enkelte drikke 64 ounce vand om dagen.


        

Udgiv min kommentar