Fantacine.com

Bedste bedømte Weight Watchers Opskrifter

Den Weight Watchers mad plan er baseret på alle fødevarer at få en point værdi afhængigt af dens kalorieindhold, fiber og fedtindhold. Hjemmelavet fødevarer tendens til at være lavere i point end restaurant mad i almindelighed, så Weight Watchers medlemmer gør en vane med madlavning og deling yndlingsopskrifter. De mest populære er bestået omkring møderne og opslagstavler i årevis, og er medlems favoritter til deres smag og lave point værdier.

Crockpot Salsa Chicken

Put fire udbenet uden skind kyllingebryster i en crock pot, sprinkling hvert bryst med lav-natrium taco krydderier. Hæld halvdelen en krukke med dine foretrukne kommercielle salsa over hele indholdet. Cover og kok på lav i 10-12 timer. Lige før servering røre i 1/2 C. fedtfattig eller fedtfri creme fraiche og kok på høje i 10-15 minutter, indtil lidt fortykket. Serveres med brune ris.

Caramel Pumpkin Spice Cake

Rør sammen én 14 ounce kan af rene græskar (ikke pumpkin pie mix), 1/2 kop vand og en kasse med dine foretrukne krydderi kage mix. Hæld i en smurt og floured kage pan eller muffin pander. Kog som anvist for krydderi kage. Kagen bliver meget fugtig. Serveres toppet med lavt fedtindhold eller fedtfri karamel dessert topping.

Kost Soda Cake

Bland en dåse kost soda og enhver kasse med kommerciel kage mix. Hæld i en smurt og floured kage gryde og kog som anvist på kage mix kasse. Serveres toppet med fedt fri flødeskum. Der er mange forskellige varianter at gøre fra denne opskrift. Prøv appelsin sodavand med hvid kage, kirsebær soda med chokoladekage, citron lime sodavand med citron kage eller ginger ale med krydderi kage.

Kylling Cordon Bleu

Pound fire udbenet uden skind kyllingebryst med køkken hammer eller kanten af ​​en underkop indtil omkring 1/4 tomme tyk. Placer to skiver fedtfattig skinke, såsom Deli Select, på hvert bryst, og top med en kile af Laughing Cow ost. Fold i de to sider og rulle op kyllingen, og fastgør med en tandstik. Dyp i vand og derefter panko brødkrummer, bages ved 350 grader i 25 minutter eller indtil kyllingen er færdig.


        

Udgiv min kommentar