Fantacine.com

Sund kost menuer for børn

Sund kost menuer for børn


Sikring af, at børn får sunde måltider kan synes som en umulig opgave for den travle moderne familie. Der har aldrig synes at være tid nok hjemme til at lave mad, at pakke skolemad med pleje eller at se, hvad børnene snacking på. Men sund kost er lige så let som at gøre valget til at erstatte sunde fødevarer for usunde.

Hvad børn har brug

Det er ingen hemmelighed, at amerikanske børn ikke får tilstrækkelig ernæring. Ifølge ernæringskonsulent Elizabeth Ward, er amerikanske børn mangler fire vigtige næringsstoffer: D-vitamin, calcium, fiber og kalium. Den gode nyhed for forældre er, at justere dit barns kost til at omfatte disse næringsstoffer er et spørgsmål om blot at vælge sundere ingredienser hjemme og i skolemad. Forældre og voksne vil også nyde godt af sundere kostvaner, hvilket gør det nemt at statuere et eksempel.

Hjemme

Spise sunde starter derhjemme, om dit barn sidder ned til en hjemmelavet måltid eller snuppe en snack fra hylden. Når det er muligt, skal du vælge uforarbejdede fødevarer såsom simple frugt og grøntsager til måltider; disse giver store kilder til kalium, fibre og vitamin D. Mejeriprodukter er en nem kilde til calcium, som er mange frugtsaft. Ved tilberedning mere udsøgte retter, så prøv at undgå at tilføje fødevarer rige på mættet fedt og natrium. Tomater, brune ris, pasta og fedtfattige dressinger og saucer er blot et par sunde steder at starte.

I skole

Når børnene er på farten, kan det være svært at sikre, at de spiser sundt. Men hvis dit barn bringer en frokost hjemmefra, er der en række måder at sikre, at han eller hun bærer ernæring lige ved hånden. Vælg magert kød såsom kalkun og kylling til sandwich, og bruge hele hvede brød i stedet for hvidt. Oste og yoghurt hjælpe med at dække børnenes calcium behov, og frugt og frugtsaft (så længe de er 100 procent frugtsaft) give bærbare vitamin D.

Hvad der skal undgås

Mange af problemerne med den moderne amerikanske kost kan spores tilbage til forekomsten af ​​hurtige, nemme, forarbejdede fødevarer i supermarkeder. Skær ned på fødevarer, der indeholder sukker, natrium og mættet fedt. Undgå at pakke forarbejdede fødevarer i skolemad, og modstå trangen til at lade børnene foråret for sådanne fødevarer som snacks omkring huset. Soda og andre kulsyreholdige læskedrikke er generelt ikke et godt valg, da de giver ringe næringsværdi og kan skade barnets tandsundhed. I stedet erstatte mælk eller calcium-berigede juice.


        

Udgiv min kommentar