Fantacine.com

Hvordan finder man en Hospital i nærheden af ​​dig

Hvordan finder man en Hospital i nærheden af ​​dig


Uanset om du er ny til et fællesskab eller bare har et specifikt sundhedspleje behov, at finde et hospital i nærheden af ​​dig, kan virke som en skræmmende opgave. De mange typer af plejeinstitutioner --- almindelige sygehuse, kirurgiske sygehuse, kvinders sygehuse, hospitaler, der specialiserer sig i pædiatriske sygdomme eller psykiatrien --- kan gøre en søgning synes kompliceret. Faglige organisationer, offentlige ressourcer og specialiserede internetsider alle giver værktøjer til at hjælpe forenkle søgningen.

Instruktioner

1 Spørg naboer og venner. Word-of-mund henvisninger er formentlig den nemmeste måde at finde et nærliggende hospital. Chancerne er gode, at blandt dit netværk af venner, kolleger og naboer, har nogen havde behov for lignende sundhedsydelser og kan hjælpe dig med at finde et hospital.

2 Stol på statslige og nationale hospital foreninger. Statslige hospital foreninger omfatter normalt blandt deres medlemmer mest lokalsamfundet og amt almindelige hospitaler samt specialbutikker hospitaler. Den amerikanske Hospital Association giver en ressource side på sin hjemmeside, der giver dig mulighed for at finde din statens hospital forening og derefter søge efter hospitaler i dit område, baseret på dine behov. Selvom hver stat hospital forening indlæg information på forskellige måder, generelt de alle tilbyder enten en liste over alle hospitaler i staten, en søgbar mappe eller en kombination af de to. Uanset hvordan de giver oplysninger om hospitaler i nærheden af ​​dig, alle hospital foreninger giver telefonnumre, adresser og hjemmesider for medlems hospitaler.

3 Brug Internet søgeværktøjer. Gratis Internet søgning steder såsom US Sygehus Finder eller Hospital Connect søgefunktionen online søgeværktøjer, der trækker fra databaser af tusinder af hospitaler i USA Disse former for websteder giver dig mulighed for at udføre et postnummer søgning --- lokalisere hospitaler i nærheden af ​​din zip code --or at søge fra stat og derefter forfine din søgning ved byen eller samfund. Søgeresultater omfatter fuld kontaktoplysninger af hospitalerne i nærheden af ​​dig, samt hjemmeside adresser, så du kan lære mere om de kliniske ydelser til rådighed på hvert hospital.

4 Forskning regeringens mapper. The National Library of Medicine indeholder en komplet liste over mapper af amerikanske hospitaler, segmenteret efter kategori. Har du brug for at søge efter en generel hospital, eller en fritstående kirurgisk center? Er du søger efter et hospital med specialiserede mentale sundhedstjenester eller fødsel fagfolk? The National Library of Medicine 's bibliotek af mapper vil hjælpe dig med at finde et hospital i nærheden af ​​dig, der har de tjenester du behøver.


        

Udgiv min kommentar