Fantacine.com

Sådan vide, hvornår at stoppe med at spise

Sådan vide, hvornår at stoppe med at spise


Hvis du kæmper med vægten og portion kontrol, du ved, at forsøger ikke at spise for meget er ofte lettere sagt end gjort. Mens nogle individer har ikke noget problem at stoppe, når de er fulde - eller endda før - andre kæmper en konstant kamp med mad. Forebyggelse overspisning er en af ​​nøglerne til succes tabe sig og holde det ud. De færre kalorier, du tager på, jo mindre kompliceret det er at brænde det overskydende. Heldigvis er det en standard proces at vide, hvornår at stoppe spise - det tager bare lidt øvelse.

Instruktioner

1 Spis langsomt. Det tager omkring 20 minutter for din mave og hjerne til at kommunikere følelsen af ​​mæthed. I løbet af denne tid, du er i risiko for at spise for meget. Sæt dit redskab ned mellem bid og tygge hver mindst 20 gange, før du tager en anden. Drik væske med måltider til at hjælpe fylde dig op og støtte fordøjelsen. Undgå at bruge sugerør - dette dannes luft i maven, hvilket medfører en falsk følelse af mæthed.

2 Indstil en tid til at stoppe med at spise. Du ved, det er forbi den tid, når man ser på uret. Udfør en end-of-spiser ritual efter middagen, såsom at have en mynte eller børste tænder. Sig til dig selv, at efter du har fuldført denne handling, kan du ikke have mad til resten af ​​natten. Brug lignende ritualer i løbet af dagen, og fortæl dig selv de betyder, at du ikke kan have mere mad til næste planlagte måltid eller snack tid.

3 Undersøg familiemønstre. Bestem hvor meget mad det faktisk tager for dig at få fuld, ikke hvor meget din familie spiste ved måltiderne (som kan være i modstrid til dine individuelle krop behov), eller hvor meget det kræver at "rense din plade." Arbejdet med at kassere disse mønstre, og lyt til din krop til at lære sine mæthed behov.

4 Stop spise, før du er fuld. Selv om det forekommer ulogisk, det giver din krop mulighed for at indse det er fuldt ud, før bliver udstoppet. Undgå fortsat at spise efter det bliver ubehageligt - det er overspisning, ikke sandt mæthed.

5 Forbered mængden og typen af mad, du vil spise på forhånd (afhængig af dine ernæringsmæssige behov), og stoppe med at spise, når dette beløb er blevet forbrugt. Brug mindre plader til at give dig selv en illusion af at spise mere. Dette kan hjælpe narre din hjerne til at føle fuld hurtigere.

TIPS

  • Øv disse nye færdigheder ved hvert måltid - det tager tid for kroppen at tilpasse sig nye spisevaner.

        

Udgiv min kommentar