Fantacine.com

Metoder til Bestemmelse daglige kalorieindtag for børn

Måling kalorieindtag hos børn er, i de fleste tilfælde ikke så vigtigt som det vil blive i voksenalderen. Børn, i sagens natur, er aktive væsener, og derfor kræver et forhøjet niveau af sunde kalorier at opretholde normale vækstmønstre. At holde styr på kalorier og planlægning for dit barns ernæringsmæssige indtag kan hjælpe dig med at spore fremskridt og hjælpe dig til at foretage justeringer, hvis du bemærker nogen væsentlige ændringer.

Evaluering dit barns ernæringsmæssige behov

Overvåg dit barns energiniveau. Exploration, bevægelse, nysgerrighed og tilsyneladende konstante vækst er alle tegn på en sund, blomstrende barn. Ud over barnets energiniveau, skal du overvåge, hvad slags mad bliver spist hver dag. Mængden af ​​protein, fedt, sukker og andre kulhydrater der indtages direkte kan påvirke dit barns energi niveau og fremskridt. Det er også vigtigt at bemærke, hvor meget aktivitet er indarbejdet i dit barns tidsplan. Er hun går til masser af organiserede grupper, atletisk eller på anden måde? Er han jævnligt spille udendørs, opretholde nær konstant bevægelse? Er hun fører en stillesiddende livsstil, spille videospil, ser tv eller generelt bare ikke gør meget aktiv leg? Det er faktorer i at bestemme, hvor mange og hvilken type af kalorier dit barn får brug for.

Bestemmelse daglige kalorieindtag for dit barn

Der er en række af Calorie lommeregnere tilgængelige online, hvor du kan faktor i alder, højde, vægt og aktivitetsniveau. De gennemsnitlige behov spænder fra 650 kalorier om dagen i alderen 0 til 5 måneder, og stige op til 2.000 per dag i alderen 7 til 10. Drenge kræver typisk flere kalorier end gør piger, men mængden af ​​aktivitet er den vigtigste faktor til at overveje.

Kalorier-God Vs. Bad

Ud over at lære, hvor mange kalorier dit barn har brug for at opfylde hendes ernæringsmæssige behov, er du også nødt til at overvåge, hvad slags kalorier der indtages. Tomme kalorier vil ikke være nyttige i at tillade hende at vokse og trives. Konstant indtag af sukker, vil forarbejdede fødevarer og fastfood sende et barn på en sti til en stillesiddende, glansløse livsstil. Børn har brug for så meget sund mad som muligt, herunder frugt, grøntsager, magert kød og fuldkorn, for at sikre, at de vil vokse og føre sundt og produktivt liv.


        

Udgiv min kommentar