Fantacine.com

Hvordan man behandler Poison Oak med urter

Hvordan man behandler Poison Oak med urter


Gift eg udslæt er forårsaget af eksponering for urushiol, et toksin findes i visse planter. Selvom det ikke er frygtelig skadeligt tilstand, gift eg er kan være meget kløende og endda smertefuldt. Behandling gift eg er forholdsvis enkel og kan gøres ved hjælp af naturlige urter og retsmidler. De følgende trin vil hjælpe dig.

Instruktioner

Hvordan man behandler Poison Oak med urter

1 Eliminer stegt mad og slik, hvis du har gift eg. Stegt mad og overskydende sukker kan hæmme din krops naturlige evne til at slippe dit blod af giften, der forårsager udslæt. Det er vigtigt at give din krop til at kunne gribe ind på eget i tillæg til dine urte applikationer.

2 Soak en ren vask klud i cider eddike. Forsigtigt gnide klud over inficerede område og lad det lufttørre. Dette vil bidrage til at stoppe kløe og hjælpe med at neutralisere toksiner i blisterne.

3 har en kop mild jewelweed te før du spiser morgenmad. Jewelweed er meget kraftfuld og vil hjælpe din krop skille sig af den urushiol din blodbanen. Jewelweed kan være svært at komme med i emballeret te formular, dog nogle helsekost butikker bære det, og de fleste kan specialordre det. Fordi jewelweed te fungerer som forebyggende middel for Poison Oak, kan det være klogt at holde det på hånden for hyppig brug. Hvis du ikke kan finde færdigpakket jewelweed te, kan det gøres ved at hakke op bladene og lagt i blød i et glas varmt vand.

4 Drik 12 oz. Aloe vera juice tre gange dagligt. Aloe hjælper sooth din væv og holde gift eg vabler i at sprede sig. Aloe Vera juice kan købes på de fleste helsekost butikker og i de økologiske dele af de fleste supermarkeder.

5 Tag en 125 mg (eller som anvist) grapefrugt frø ekstrakt kapsel med frokost. Grapefrugt frø har naturlige antibakterielle, anti-svampe og antivirale egenskaber. De vil også hjælpe med at lette eventuelle hævelse og brændende.

6 Påfør et tyndt lag af havregryn pasta til udslæt før sengetid. Dette vil hjælpe med at neutralisere de blærer og lette kløe som du sover.

Hygiejne og kropspleje

7 Tag et varmt bad. Bland 3 spsk. af Epsom salt, 10 dråber pebermynteolie og 2 kopper cider eddike i din badevandet. Trække i 20 minutter.

8 Soak en ren vask klud med vand og troldhassel gel og forsigtigt anvende det til udslæt. Lad det lufttørre. Hvis du ikke har troldnød gel, aloe vera gel er også en beroligende aktuelt afhjælpe. Hvis du ikke ønsker at købe aloe gel og du har en betragtelig aloe plante i dit hjem, skal du blot afbryde et stort blad og presse sin saft på din vask klud.

9 Påfør en liberal mængde af honning pasta til udslæt efter at det er tørret fra aloe eller troldhassel behandling og bad. Honning pasta indeholder rå honning og formalede urter, der hjælper helbrede huden. Dæk det berørte område, efter at du har anvendt honning pasta.


        

Udgiv min kommentar