Fantacine.com

Kosttilskud, der forhindrer Muskel Loss

Hvis du er ligesom de fleste mennesker, du ikke ønsker at have slasket arme og ben. Nogensinde. Det er derfor, det er afgørende for dig at bevare muskelmasse du har i øjeblikket. En måde at fastholde og endda øge muskelmasse er at vægte toget, spise rigtigt, og sover nok. Er der nogen kosttilskud, der kan forhindre dig i at miste muskler så godt?

Gode ​​Kosttilskud

Der helt sikkert er kosttilskud, der kan hjælpe dig med at forhindre sarcopeni, hvilket er et andet ord for muskel tab. Nogle er vist sig at være mere effektive end andre. Den aminosyren leucin er en, der formodes at være yderst effektiv. Det blev testet på rotter med positive resultater. Hjemmesiden Biospace.com offentliggjort 12 december 2005, at: "En leucin-rig kost kan reducere aldersrelateret muskeltab. Ved at supplere kosten af ​​unge (8 måneder) og gamle (22 måneder) rotter med 5 pr cent leucin forskerne fra INRA human Ernæring Forskningscenter i Auvergne viste, at muskeltab blev undertrykt i de ældre rotter. " Det er sandsynligt dette supplement vil fungere godt på mennesker samt. Regeringen-hostede hjemmeside PubMed understøtter denne hypotese. I en gennemgang offentliggjort januar 2009 blev det anført, at "Supplere regelmæssige blandet næringsstoffer måltider med leucin kan også øge muskel protein syntetisk reaktion i ældre."

Ifølge den online magasin Life Extension, valle-protein, vitamin-D, og ​​kreatin er nyttige i at forebygge muskel tab. Du kan finde valle-protein i mælkeprodukter. Der er andre næringsstoffer, der kan hjælpe dig med at vedligeholde muskelmassen og disse er de omega-3 fedtsyrer EPA og DHA, samt glutamin. Sidstnævnte fungerer bedst sammen med motion.

tvivlsom Kosttilskud

Life Extension Magazine påpeger, at "Fordi hormonelle faktorer kan påvirke muskelmasse betydeligt, bør alle voksne over 40 gennemgå et årligt blod test for at spore deres hormon niveauer. Hvis det er nødvendigt, mangler i vigtige hormoner såsom væksthormon, DHEA og testosteron kan behandles anvendelse af bio-identiske hormonbehandling. " Det mandlige kønshormon testosteron er meget effektive til at forebygge muskel tab. Desværre, medmindre din læge ordinerer det for dig, det er ulovligt. Også, det har mange dokumenterede bivirkninger, som måske ikke er værd fordelene. Din sikreste indsats for at undgå muskel tab er at spise en kost rig på høj kvalitet protein, frugt og grøntsager, og færre korn korn fødevarer. Det er afgørende, at du vægt toget regelmæssigt og få tilstrækkelig hvile.


        

Udgiv min kommentar