Fantacine.com

Sådan Beregn en Fair Vægttab Konkurrence

Vægttab konkurrencer kan være en sjov og sund måde at opnå vægttab mål med kolleger, venner eller familie. Hvis du deltager i et vægttab konkurrence, er det vigtigt at beregne vægttabet temmelig at afgøre, hvem vinderen er. Beregning et vægttab konkurrence nogenlunde kan opnås ved at følge et par skridt.

Instruktioner

1 begynder og slutter konkurrencen på samme tid for alle. Når man holder et vægttab konkurrence, er det vigtigt, at alle deltagere begynder og slutter udfordringen på de samme datoer. Sæt en bestemt start- og slutdato for nogenlunde bestemme vinderen af ​​vægttab udfordring.

2 Brug samme målestok ved hver indvejning. Scales kan variere afhængigt af mærke og model. For at sikre nøjagtighed ved beregning af en vægttab konkurrence, bruger den samme skala på hver indvejningen. Hver person skal bruge den samme målestok, og være iført den samme mængde tøj.

3 Beregn vægttab ved procent tabt, ikke af pounds tabt. Mænd har en tendens til at miste pounds hurtigere end kvinder. (Ref. 1.) Større individer også en tendens til at tabe sig hurtigere end dem, der har mindre at tabe. For at temmelig beregne et vægttab færdiggørelse, basere vinder på højeste procentdel af vægten tabt. Procentdelen af ​​vægt tabt kan beregnes ved at dividere den samlede mængde vægt tabt ved begyndelsen vægt for den enkelte og gange med 100. Den person med den højeste procentdel af vægt tabt vil blive vinderen i en fair konkurrence vægttab.


        

Udgiv min kommentar