Fantacine.com

Hvad er Ionamin?

Ionamin er brand-navn for en type receptpligtige vægttab supplement kendt som en sympatomimetisk. De anvendes typisk kortvarig, da deres virkninger tendens til at fortage sig efter en periode på nogle få uger. I nogle tilfælde kan Ionamin anvendes i op til 12 uger. Det anvendes sammen med en ordentlig kost og motion plan, og hvis det anvendes i henhold til instruktionerne er en effektiv måde som hjælp til vægttab.

Typer / Brand Navne

Ionamin kan findes i mange forskellige former, herunder tabletter, der kan tygges eller taget med væsker; udvidet release kapsler og tabletter; og en specialiseret kit. Foruden Ionamin, lægemidlet er tilgængelig i en række forskellige andre navne, herunder Fastin, Plegine, Phentercot og Tenuate. En komplet liste over alternative typer sympatomimetika kan findes på Mayo Clinic hjemmeside for lægemidlet.

Korrekt brug

Ionamin bør tages på tom mave cirka en time før spisning, og ikke mindre end fire til seks timer før de går til at sove. Da det kan forårsage døsighed, bør det ikke tages, før du bruger et motorkøretøj. I tilfælde af at det forårsager en dårlig mave, kan lette fødevarer såsom sodavand kiks indtages sammen med dets anvendelse. Ionamin bør ikke tages med alkohol, da det kan føre til alvorlig svimmelhed. Ionamin bør ikke bruges af børn og især kvinder, der er gravide, som lægemidlet kan absorberes af modermælk.

Bivirkninger

Bivirkningerne af Ionamin og andre appetitnedsættende midler af samme type er utallige. Almindelige bivirkninger, der ikke kræver lægehjælp omfatter døsighed, mavebesvær, kvalme, opkastning og irritabilitet. Langt mere alvorlige bivirkninger kan forekomme, såsom brystsmerter, vejrtrækningsbesvær, uregelmæssig hjertebanken, depression og blødning. Bivirkninger af en overdosis omfatter mange af de førnævnte bivirkninger samt alvorlige tilfælde af irritabilitet, rysten, personlighedsændringer og kramper. Hvis du oplever nogle af disse bivirkninger, rådføre sig med en læge straks. En komplet liste over bivirkninger, kan deres hyppighed og deres sværhedsgrad findes på Mayo Clinic post for appetitnedsættende.

Advarsler

Ionamin bør kun tages efter lægens instruktion, som overdreven brug og misbrug kan føre til alvorlige bivirkninger og endda død. Brug appetitnedsættende midler for en længere periode kan føre til afhængighed, så hvis du føler, du er blevet afhængige af stoffet for at komme igennem dagen, rådføre sig med din læge straks. Ionamin er kun effektiv, hvis de anvendes i forbindelse med en ordentlig kost og motion planen. Hvis du har diabetes, bør du tage medicinen kun under nøje overvågning af en læge, som Ionamin kan ændre blodsukkeret. Endelig aldrig stoppe med at tage medicinen pludselig, især hvis du har brugt det i lang tid, da dette kan føre til alvorlig tilbagetrækning og tilhørende bivirkninger.

Interaktioner

Ifølge Mayo Clinic, kan bruge Ionamin eller andre appetitnedsættende midler forårsage uønskede interaktioner med andre lægemidler. Eksempler på lægemidler, der kunne gøre det omfatte højt blodtryk medicin; monoaminooxidasehæmmere, som anvendes til behandling af depression; over-the-counter eller receptpligtig dekongestanter; og visse stimulanser såsom koffein. Hvis du tager nogen af ​​disse lægemidler, diskutere deres brug sammen med din læge, da han kan anbefale at sænke doseringen af ​​enten Ionamin eller det stof, du i øjeblikket tager for at forhindre uønskede bivirkninger.


        

Udgiv min kommentar