Fantacine.com

Sådan har Clear porer

Alle ønsker at holde hendes hud ser ren og klar. Fastholdelse af en sund teint kan synes umuligt for mennesker, der er tilbøjelige til at breakouts og grimme porer. Når skidt og snavs bliver fanget under overfladen af ​​huden, porerne ekspandere i et forsøg på at uddrive disse forurenende stoffer fra under hudens overflade. For at reducere forekomsten af ​​overdimensionerede porer, kan en præcis hudpleje regime skal tilføjes til din daglige skønhedsrutine.

Instruktioner

1 Undgå at bruge ansigts rensemidler, hårprodukter, makeup og ansigts cremer, der indeholder skrappe kemikalier, som kan tilstoppe porerne. Check ingredienser på alle skønhedsprodukter før brug. Vælg produkter, der indeholder alle naturlige ingredienser når det er muligt. Kig efter produkter mærket som "ikke-comedogen", hvilket betyder, at de ikke vil tilstoppe porerne.

2 Rens dit ansigt om morgenen og igen inden sengetid. Brug en glykolsyre sæbe, som vil hjælpe med at holde porerne unclogged ved at holde hudceller åben og fugtig. Våd ansigt med varmt vand. Påfør sæbe til hænder og massér forsigtigt ind i ansigtet i to minutter. Lad på huden i tre minutter, før afvaskning.

3 Damp dit ansigt to til tre gange om ugen. Dette vil bidrage til at fjerne overskydende ansigts olier fra huden. Kog vand i en mellemstor gryde. Rens dit ansigt med en mild sæbe. Placer gryde på en ildfast mat på et bord. Dæk dit hoved med et stort håndklæde og placere dit ansigt over gryde med vand, pas på ikke at komme tæt nok på dampen til at brænde dit ansigt. Udvid håndklæde over puljen til at oprette et telt til at holde hovedet under. Ligge i op til fem minutter, så damp at trænge ind og mætte huden.

4 Exfoliate dit ansigt tre gange om ugen for at fjerne tør hud og fjerne døde hudceller, der akkumuleres på det øverste lag af huden. Brug en eksfolierende scrub, der indeholder små granulater, som trænger dybt i porerne og Slough døde celler fra overfladen. Efter vask ansigt i aften, gælder eksfolierende scrub til dit ansigt. Masseres ind huden og skyl med varmt vand.

5 Planlæg en aftale for en mikro-dermabrasio behandling på en lokal salon eller spa. Disse behandlinger bidrager til at reducere forekomsten af ​​store porer ved hjælp af små krystaller. Fortsæt planlægning behandlinger hvert halve år for at opretholde sunde porer. Overvej at købe en derhjemme mikro-dermabrasio kit for at undgå de store udgifter til salon behandlinger.

6 Planlæg en salon facial én til to gange om året. Teknikere udføre ansigtsbehandlinger ved at gennemføre dyb udrensning af ansigtet og med særlig vægt på porerne, masserer ansigtet, udvinding hudorme og fjerne snavs og olie fra dybt i porerne. Udfør mini-ansigtsbehandlinger derhjemme hver tredje måned for at opretholde sunde porer.


        

Udgiv min kommentar