Fantacine.com

Symptomer på Extreme søvnapnø

Søvnapnø er normalt kategoriseret i faser, der kører fra mild obstruktiv søvnapnø til ekstrem søvnapnø. Symptomerne på hver fase er meget ens, men bliver meget mere mærkbar med ekstrem søvnapnø.

Snorken

En af de mere almindelige symptomer på obstruktiv søvnapnø er snorken. Med ekstrem søvnapnø snorken ikke kun en tendens til at være højere, kan det også fortælle historien om, hvor slemt det apnø er. Når en person har den stand, de har tendens til at stoppe vejrtrækningen ofte i løbet af natten. I nogle mere alvorlige tilfælde den person kan stoppe vejrtrækningen 100 eller flere gange i løbet af natten. Det er muligt at høre den person stopper vejrtrækning, som deres snorken pludselig stopper, når de ikke længere vejrtrækning. Deres snorken vil vende tilbage inden for få sekunder med de lyde, der er forbundet med nogen gisper efter luft.

Fokus og koncentration

Mennesker med ekstrem søvnapnø ikke får kvalitet søvn om natten. Deres vejrtrækning mønstre forhindre dem i at få den meget dyb søvn, der er nødvendig for at genoplade kroppen om natten, så personen er altid træt og har svært ved at fokusere på de daglige opgaver. I hvor høj grad en person føler sig træt er direkte bundet til graden af ​​apnø de lider af. Mennesker med ekstrem søvnapnø har potentiale til at falde i søvn i løbet af dagen, mens du gør alt fra at køre en bil til at sidde ved et skrivebord på arbejdet. Fordi de er altid træt, disse mennesker har svært ved at koncentrere sig om deres job eller andre dagligdags opgaver.

Højt blodtryk

Fordi en person med ekstrem søvnapnø ikke får kvalitet søvn om natten, hans blod er ikke i stand til at få mængden af ​​ilt den skal levere de indre organer. De hyppige stop i vejrtrækningen forhindre den rette mængde ilt i at komme ind i blodet under søvn. Fordi hjertet skal arbejde hårdere for at forsyne kroppen med ilt, kan højt blodtryk eller hypertension udvikle. Da de indre organer sende signaler, som de er lav på oxygen, vil hjertet begynder at arbejde hårdere for at pumpe mere blod for at få organerne ilt de behøver.

Naps hjælper ikke

Et af de symptomer, folk nogle gange overser, er den virkning, at lur har på mennesker, der lider med den betingelse. Mennesker med ekstrem søvnapnø vil ofte finde tid til lur i løbet af dagen, men selv hvis det lykkes dem at falde i søvn, vil de ikke blive opdateret.

Vejrtrækning under søvn

Mennesker med ekstrem søvnapnø vil ikke kun give den klassiske symptom på højt snorken, men de vil også vise meget uregelmæssige vejrtrækning mønstre, når sove. Det kan lyde som om personen er altid forsøger at få vejret, og han kan gøre højt stønnen lyder sammen med snorken. Det stønnen er kroppens forsøg på at bringe i nok ilt i løbet af natten.


        

Udgiv min kommentar