Fantacine.com

Fordele og bivirkninger af fiskeolie kosttilskud

De omega-3 fedtsyrer, der er indeholdt i fiskeolie kosttilskud er blevet menes at have en positiv effekt på snesevis af sygdomme. Selvom virkningerne på mange af disse er faktisk uklart, har fiskeolie kosttilskud er stærkt knyttet til nogle sundhedsmæssige fordele. Der er dog også et par bivirkninger.

Fordel for højt blodtryk

The National Institute of Health rapporter om, at forbruget af omega-3 fedtsyrer, som findes i fisk olie kosttilskud er stærkt vist ved videnskabelig forskning for at forårsage små blodtryksfald. Selvom de anbefaler samråd med en læge, før du bruger kosttilskud, de også opmærksom på, at højere niveauer af forbrug kan have en større effekt.

Fordel for hjertesygdom

Ud over observationer af store befolkningsgrupper, som har fundet, at de, der spiser flere fisk har en lavere chance for at dø af hjertesygdomme, er det blevet konstateret, at satserne for fatale og fatal hjerteanfald, sammen med at dø af andre årsager, falder i disse mennesker med en historie af hjerteanfald, der tager fiskeolie kosttilskud, uanset om de tager traditionelle hjerte medicin så godt eller ikke.

Fordel for leddegigt

Anvendelse af fiskeolie kosttilskud er også blevet forbundet med fald i fælles ømhed og morgenstivhed i dem, der lider af leddegigt, men brug i mere end tre måneder ikke er blevet væsentligt evalueret.

Andre fordele

Der er en række andre mulige fordele der er blevet undersøgt, med overbevisende resultater. Der kan være positive effekter af fiskeolie kosttilskud for astma, bipolar lidelse, cancer forebyggelse, Crohns sygdom, cystisk fibrose, demens, depression, eksem, lupus, skizofreni, forebyggelse og diabetes slagtilfælde, blandt andre sygdomme og tilstande.

Side Effect: blodfortyndende

Omega-3 fedtsyrer, der er indeholdt i fiskeolie kosttilskud tynd blod, især når der forbruges ved højere doser, såsom over 3 gram per dag, niveauet bestemt af den amerikanske Food and Drug Administration til at være "generelt betragtes som sikre." Dette kan være af særlig interesse for dem, der gennemgår kirurgi. Næseblod og blod i urinen er også blevet forbundet med høje doser.

Andre bivirkninger

Mave og tarm ked, herunder diarré, gas og fordøjelsesbesvær, er fælles med forbrug af fiskeolie kosttilskud, selv om disse virkninger kan være begrænset ved at tage fiskeolie med måltider. Mange har også oplevet en fiskeagtig eftersmag. Sænket blodsukkerniveauer er blevet bemærket lejlighedsvis og sænkes blodtrykket kan være en negativ effekt for nogle. Fiskeolie kosttilskud bør også undgås af dem med allergi eller følsomhed for fisk.


        

Udgiv min kommentar