Fantacine.com

Årsager til Intermenstrual Spotting

Årsager til Intermenstrual Spotting


Intermenstrual spotting er præget af lyse farvede, lyserøde pletter optræder på væv, trusseindlæg eller undertøj i mellem menstruation. Det kan ske en eller flere gange over en periode på timer eller endda dage. Mid-cyklus spotting kan betyde et par forskellige ting og årsagerne til det varierer.

Slut på cyklus

Spotting for et par dage efter din normale periode på tre til fem dage bare signalerer afslutningen af ​​menstruationscyklus. Spotting varer normalt en dag eller to, ikke ender på undertøj og varierer i farve, fra lyserød til brun. Det er mest tydeligt efter vandladning eller afføring, ifølge BeyondFertility.com.

Ægløsning

Ca. 10 til 14 dage i menstruationscyklus, spotting normalt signalerer ægløsning. Det sker, fordi en lille mængde blod baner sig vej ned gennem skeden efter ægget bevæger sig gennem ovariefolliklen, ifølge Beyond Fertility. Ligeledes kan østrogenniveau på fremmarch bede livmoderslimhinden til at kaste let, optræder som pletblødning.

Implantation

Implantation spotting opstår en uge før menstruationen er meningen at starte, og varer ikke mere end én dag. Det sker, når et befrugtet æg liggende i livmoderen foring. Implantation spotting kan også skyldes en svag stigning i østrogen og nedsat progesteron, der opstår lige før progesteron-secernerende cellemasse, corpus luteum, får lov til at arbejde opretholdelse livmoderen foring for det modne æg.

Progesteron Mangel

Spotting dage før din menstruation kan være resultatet af lave progesteron niveauer. Lave progesteron niveauer forekommer under menstruation, forårsager livmoderen foring til at falde, men dens udseende i form af spotting, før det er tid kunne signal progesteron mangel, som kan føre til infertilitet problemer eller abort.

skadelige Abnormiteter

Intermenstrual spotting kan også indikere vækst af væv i og omkring æggelederne eller omkring æggestokkene, en tilstand kendt som endometriose. Andre årsager til spotting er godartede tumorer i livmoderen og ved hjælp af p-piller. Spotting kan være et symptom på en seksuelt overført sygdom (STD) og visse kræftformer, ifølge Beyond Fertility.


        

Udgiv min kommentar