Fantacine.com

Hvad er varicosities af milten?

Hvad er varicosities af milten?


Varicosities eller varicer er unormalt udspilede vener mest almindeligt forekommende i maven, tarme og spiserøret. Varicer kan også forekomme i milten vene og i venerne i en del af milten kaldes den milten hilum, placeret på overfladen af ​​milten hvor milten vene og arterie indsættes i milten. Venstre ubehandlet, kan de bløder kraftigt, hvilket kan være farligt, hvis det ikke håndteres korrekt.

Spleen

Milten er et lille orgel i øverste venstre side af maven i mellem din mave og mellemgulv. Den er ansvarlig for at hjælpe din krop til at bekæmpe infektion. Miltcentret vene returnerer blodet fra milten, mave og pancreas, til leveren gennem portåren. Portåren forbinder tarmen, mave og milt til leveren og transporterer en stor mængde blod fra disse organer til leveren.

Hændelse

Ifølge Sono World, varicosities af milten er kroppens & # 039; s måde at kompensere for højt blodtryk i portalen vene, portal hypertension. En enorm mængde blod føres gennem portåren, så eventuelle blokeringer overhovedet i leveren er bundet til at føre til en tilbagestrømning og en stigning i trykket, ifølge Merck manualer. Der kan også være en tilsvarende udvidelse af milten efterfulgt af varicosities i venerne mellem milten og maven fører til en udvikling af esophageal varicer på et senere tidspunkt.

Årsager til Portal Hypertension

Den primære årsag til portal hypertension er skrumpelever, leversygdom. Andre tilstande, der resulterer i beskadigelse og blokeringer i leveren kan også forårsage portal hypertension, der derefter kan føre til udviklingen af ​​varicosities af milten, tarme og spiserøret. Portal hypertension kan også være forårsaget af blokeringer i milten vene eller portal vene, på grund af en tumor eller blodprop.

Retningslinjer Regeringens til behandling

Formålet med behandling af varicer er at forhindre livstruende blødning. Amerikanske regering retningslinjer for forebyggelse af variceal blødning anbefaler, at hvis du er diagnosticeret med varicer, bør du blive behandlet med lægemidler, som virker ved at sænke blodtrykket i portalen vene, for at forhindre dem fra blødning, ifølge National Guideline Clearinghouse.

Andre Behandlinger

Andre behandlinger omfatter sclerotherapy, injicere en opløsning i varicer at gøre dem krympe; kirurgisk ligatur, kvæler de varicer med bands for at forhindre blødning gjort kirurgisk; og indsprøjtning af et særligt lægemiddel under endoskopi for at reducere trykket i varicer.


        

Udgiv min kommentar