Fantacine.com

Vestibulær tilpasning Øvelser

Vestibulær tilpasning Øvelser


Ifølge den officielle hjemmeside for Atlanta Ear Clinic, vertigo, ubalance, uligevægtsaspekter eller visuelle-motoriske forstyrrelser kan behandles med en tilgang, der omfatter vestibulære tilpasning øvelser. Efter en patients balance, neuromuskulære funktion, er visuelle motorik og vertigo symptomer vurderes, et regime af vestibulære øvelse er ofte ordineret. Under ledelse af en fysioterapeut, patienter fremsætte specifikke bevægelser er kendt for at lindre symptomerne.

Målrettede Gaze Stabilitet Øvelser

Under blik stabilitet øvelser, fysioterapeuter kræver patienter til at fokusere på et mål, samtidig med at de små hovedbevægelser. Disse øvelser medvirke til at reducere en retinal slip, der forårsager et fejlsignal til hjernen resulterer i tab af balance, svimmelhed og træthed. Andre variationer af øvelsen omfatter brug mere end et mål, at hæve eller sænke målene, skiftende positioner, tilføjer armbevægelser, tilføjer komplekse baggrunde og øge hastigheden af ​​hovedbevægelser.

Vertigo tilvænning Øvelser

For at bidrage til at mindske symptomerne på vertigo, herunder svimmelhed, fysioterapeuter ofte ordinere et regime af øvelser udført bevidst at provokere vertigo. I disse øvelser, patienter gentagne gange udsættes for disse bevægelser samt hvileperioder, så vertigo undertrykkelse er lært. Disse øvelser typisk føre til et fald i svimmelhed, der opstår i bestemte stadier i løbet uger og måneder.

Motion følsomhed Øvelser

Patienter med vestibulære symptomer undertiden har øget følsomhed over for bevægelse i visse miljøer. Under følsomhed øvelser, terapeuter kræver patienter til at sidde i travle miljøer såsom indkøbscentre eller togstationer, mens de udfører bestemte hovedbevægelser. De kan desuden kræve patienterne til at gå både med mund trafik og imod det at vinde stabilitet og balance.

Postural Stabilitet træningsøvelser

I postural stabilitet øvelser, terapeuter kræver patienter til at udføre balancing øvelser på en bred vifte af både stabile og ustabile overflader. Nogle af overfladerne omfatter hjælp og stabilisering barer, mens andre ikke gør. Senere er balance yderligere udfordret af at have patienterne flytte deres hoveder, spore deres øjenbevægelser eller fangst objekter, mens balancere på en overflade. Udførelse af disse øvelser kræver patienter til at ændre brug af deres egne sensoriske inputs til at hjælpe dem med at opretholde balance.


        

Udgiv min kommentar