Fantacine.com

Sådan behandler bidemærker der svulmer op

Sådan behandler bidemærker der svulmer op


Bite mærker er ikke kun eyesores men kan også føre til yderligere irritation og infektion, hvis den ikke behandles ordentligt. Hvis du har et alvorligt bid fra en fejl, menneske, eller et andet dyr, søge lægehjælp på én gang. Men du kan behandle ikke-alvorlige insekt og bug bidemærker, der svulme op med en række let tilgængelige medicin fra dit lokale apotek, uden en læges recept.

Læg et koldt omslag

Insekt og bug bid svulme op primært fordi blod siv til stedet for punkteringen, fylde området med blod, dreje huden rød. Behandling området med en kold pack forsinker strømmen af ​​blod til huden, der omgiver bid, hvilket reducerer størrelsen af ​​bid mærke samt rødme. Man kan sætte is i centrum af en ren vaskeklud eller køkkenrulle og tryk bundtet mod overfladen af ​​huden.

Antihistaminer

Tage en antihistamin umiddelbart efter en bid opstår, eller efter biddet begynder at kvælde, vil forhindre yderligere kvældning af feltet, samt reducere hævelsen størrelse. Antihistamin piller blokere histamin receptorer i kroppen, der forårsager kløe på bid området, muligvis forårsage yderligere irritation. Fælles antihistamin over-the-counter medicin indeholder enten diphenhydramin eller chlorpheniraminmaleat.

hydrocortison cremer

Anvendelsen af ​​hydrocortison creme kan reducere hævelse på bid område ved at virke som et anti-inflammatorisk. Hydrocortison, når gnides ind i huden, forhindrer din hud celler i at frigive kemikalier, der forårsager blodcellerne at udvide som respons på irritation. Bite hævelse er det direkte resultat af udvidede blodlegemer i din hud. Hydrocortison er også en behandling for irritation forårsager kløe, der opstår ved bid site.

Advarsler

Hvis du oplever en alvorlig bid fra en fejl, menneske, eller et andet dyr, søge lægehjælp på én gang.


        

Udgiv min kommentar