Fantacine.com

Om Øjendråber At Ændre farven på dine øjne

Om Øjendråber At Ændre farven på dine øjne


Der er en kategori af medicin i øjendråber form, der kan ændre farven på øjet; dette er den kategori kendt som prostaglandin-analoger. Prostaglandin analoger omfatter Lumigan, Xalatan og Travatan. Disse øjendråber alle anvendes til at sænke trykket i øjet hos patienter, som har eller er i risiko for at udvikle grøn stær. Det aktive stof i Lumigan, kendt som bimatoprost, er også blevet markedsført som Latisse for sin evne til at forbedre øjenvipper vækst.

Øjenfarve

Øjet får sin farve fra iris. Iris har en forside og en bagside lag. Bagsiden lag består af sort pigment i næsten alle. Det forreste lag af iris, tættere på hornhinden, er hvor øjet farve bestemmes. Jo mere pigment, at cellerne i det forreste lag af iris producere, jo mørkere din øjenfarve.

Eye Drop Virkning på Iris pigment celler

Den prostaglandin analog øjendråber kan forårsage pigment celler i iris at frigive mere pigment. Denne stigning i pigment forårsager mørkfarvning af øjenfarve af en person med lysere farvet øjne, såsom blå eller grøn. Disse ændringer forekommer ikke i alle mennesker, der bruger øjendråber. Når de opstår, farveændringen er permanent.

Prevelance af Øjenfarve Change

Mørkfarvning af farven af ​​iris er klassificeret som en bivirkning af prostaglandin analog øjendråber. Som sådan er øjenfarve ikke påvirket af disse øjendråber i alle mennesker. Dem med blå øjne eller grønne øjne har en større risiko for øjenfarve ændring som deres øjne har et større potentiale til at blive mørkere. Ifølge RxList, rækken af ​​risiko for øjenfarve forandring på tværs af alle prostaglandin analoger er mellem 1 procent og 15 procent.

Anvendelse i One Eye Only

Fordi øjet farveskift fra prostaglandin analoger er permanent, skal man være forsigtig, når du bruger øjendråberne i kun det ene øje. Hvis det ene øje har en farveændring, kunne patienten efterlades med to forskellige øjenfarver. Hvis en prostaglandin analog er påkrævet for kun et øje, og øjenfarve ændres, kan personens øjenfarve korrigeres med en farvet kontaktlinse.

Øjenlåg Color Change

Den prostaglandin analog øjendråber, især Latisse, kan farven huden omkring øjet vipper skal ændres. Oftest kan folk med mørkt pigmenteret øjenlåget hud oplever lettelse af huden på øjenlågene. Disse ændringer er også permanent.


        

Udgiv min kommentar