Fantacine.com

Naturlige alternativer til Depression Medicin

Naturlige alternativer til depression medicin kan omfatte urter og kosttilskud, personlig adfærdsændringer og alternativ medicin til at lindre symptomerne. De naturlige behandlinger kan hjælpe folk undgå bivirkningerne af traditionelle antidepressive midler, såsom vægtøgning og sedation. Folk, der overvejer at bruge naturlige alternativer til receptpligtig antidepressiv medicin bør konsultere deres læge, før du stopper brugen af ​​receptpligtig medicin. Ved at tale med deres læge, de kan også lære af potentielle interaktioner med andre lægemidler.

Sollys

Mennesker med depression forårsaget af sæsonmæssige affektiv lidelse kan have gavn af naturligt eller kunstigt sollys, især i vintermånederne.

Dyrke motion

Fysisk aktivitet kan aktivere belønning midten af ​​hjernen og øge følelsen af ​​velvære, ifølge Mayo Clinic.

Omega-3

Omega-3 fedtsyrer er tilgængelige som kosttilskud og findes i fødevarer som fisk, soja og valnødder. De kan lindre symptomerne på depression.

Samme

S-adenosylmethionin, eller SAM-e, er et kosttilskud, der anvendes i Europa som en receptpligtig medicin for depression, ifølge Mayo Clinic.

Perikon

Perikum er en urt almindeligt anvendt til behandling milde former for depression og kan anvendes som en te eller taget i pilleform.

Valerian

Baldrian er en urt taget i pilleform og kan anvendes i korte perioder, op til 6 uger, til behandling af søvnproblemer og andre symptomer forbundet med depression.

Advarsel

Ifølge National Center for komplementær og alternativ medicin, kan perikon nedsætte effektiviteten af ​​andre lægemidler, herunder p-piller og medicin til kræft, hjerte problemer og HIV.


        

Udgiv min kommentar