Fantacine.com

Hvordan man behandler en byld med naturlægemidler

Hvordan man behandler en byld med naturlægemidler


Bylder dannes, når en infektion, der omfatter pus opsamles i et lille rum eller andet sted i kroppen. Symptomer på en byld kan omfatte hævelse, vægttab, feber og kulderystelser, smerter, træthed, inflammation, ømhed og appetitløshed. Der er mange urter, der kan bruges til behandling af bylder og lindre associeret smerte og ubehag. Her er hvordan man behandler en byld med naturlægemidler derhjemme.

Instruktioner

1 Drik rødkløver te dagligt at rense blodet og fjerne bakterielle infektioner i kroppen, hvilket fremskynder helingsprocessen.

2 Gør et afkog af echinacea ved kogning 2 teskefulde af echinacea rod og en kop vand. Lad det simre i 10 minutter og dræn. Drik 3 gange dagligt for at hjælpe befri kroppen af ​​bakterielle infektioner.

3 Tag mælk tidsel kapsler dagligt at rense leveren og blodbanen.

4 lindre smerten af en byld ved at anvende en varm komprimere kamille te. Soak en ren hvid håndklæde i en stærk infusion af kamille te og gælder for bylden flere gange dagligt.

5 Påfør en Gyldensegl grødomslag direkte til byld. Ved hjælp af steril gaze, anvende Gyldensegl ekstrakt direkte til byld.

6 Brug tea tree olie til at behandle byld. Du kan blande 4 dele vand til 1 del tea tree olie og anvendelse på byld 3 gange om dagen. Tea tree olie er en kraftfuld og effektiv antiseptisk, der dræber bakterier.

7 Gnid abscessed område rigeligt med koldpresset aloe vera gel i hele helingsprocessen.

8 Fremskynde helbredelse af en byld, når den er løbet med en creme lavet med calendula eller perikon olie. Kig efter det i helsekostforretninger.


        

Udgiv min kommentar