Fantacine.com

Naturlige helbredelsesmetoder til Stop Menstruations Bleeding

Månedlige menstruationscyklus er en del af livet for de fleste kvinder, men det betyder ikke, at perioder er nemme at håndtere. Nogle kvinder står kraftig blødning, der varer en uge eller mere, smertefulde kramper og følelsesmæssig nød under menstruation. Hormonelle retsmidler, ligesom p-piller, der ofte anvendes til behandling menstruationsproblemer og give kvinderne mere kontrol over deres cyklus, men de er ikke veltolereret af alle. Naturlige retsmidler mod at stoppe menstruation er en bedre løsning for kvinder, der ønsker at undgå at tage hormon-baserede piller.

Natural Retsmidler: Hvad kan man forvente

Det er meget usandsynligt, at du vil være i stand til helt at stoppe menstruation ved hjælp af naturlige midler. Hvad naturlige behandlinger kan gøre, er imidlertid reducere længden af ​​din menstruation, reducere sværhedsgraden af ​​kramper og gøre din flow lysere. Hvis du ønsker at stoppe menstruation for en periode, skal du diskutere medicinske behandlinger med din læge, såsom at bruge et hormon baseret p-pille. Bemærk, at hvis de naturlige midler ikke giver dig lindring, du er ude efter, og din menstruation er stadig generende, skal du kontakte din læge for at bestemme den underliggende årsag.

Naturlige midler til at Prøv

Der er flere forskellige naturlige muligheder, der menes at løse menstruationsproblemer. Forskellige kvinder har succes med forskellige midler, så du kan være nødvendigt at bruge nogle trial and error at finde den løsning, der giver dig den mest relief.

Ideen bag de fleste naturlige retsmidler er at stole på urter og vitaminer, der fremmer blodpropper. Forskellige urtete kan hjælpe med at reducere menstruation og få din periode at ende tidligere end normalt. Tørret røllike rod, opløst i en kop kogende vand og efterladt til stejle i ti minutter, er en mulighed. Gynækologer bruger en krydderurt kaldes Shepards pung til at behandle blødninger, og det kan hjælpe ophøre menstruation så godt. Brændenælde te og hjemmelavet kanel te, lavet af ulmende en kanelstang i vand, menes også at hjælpe. Sidst men ikke mindst, tilføjer 1/8 teskefuld cayennepeber til din te valg kan hjælpe langsom blødning.

For alle te, drikke dem to eller tre gange om dagen for de bedste resultater. Du kan få de urter fra en helsekostforretning eller se afsnittet Ressourcer til bestilling af oplysninger.

Vitamin A, K og C er alle forbundet med blodpropper. Endvidere kvinder med mangler i disse vitaminer tendens til at have tungere perioder. Tag tilskud af disse vitaminer til at hjælpe lette din menstruation.

Flere muligheder

Kraftige menstruationer er ofte forbundet med andre betingelser. Stress, overvægt, manglende motion, kan dårlige sovevaner og dårlig kost alle skabe ravage med din menstruationscyklus og forårsage dine perioder at være tunge og lange. Lav et punkt for at spise godt, få nok søvn og fysisk aktivitet og håndtere stress, og din kan se forbedringer i din menstruations problemer.

Hvis den naturlige retsmidler og arbejde på din generelle sundhed ikke løser problemet med tunge periode flow, se din læge til råds, og at se, om en anden underliggende medicinsk tilstand forårsager dine problemer. Hvis du er på medicin for andre sundhedsmæssige problemer, bør du også tjekke med din læge, før du tilføjer vitaminer og urter til din rutine, da nogle af dem kan forstyrre den måde, din medicin virker.


        

Udgiv min kommentar