Fantacine.com

Hjem Cellulite retsmidler

Hjem Cellulite retsmidler


Over-the-counter opstrammende cremer og visse kosmetiske procedurer tilbyde løsninger på cellulite. Dog er resultaterne ikke garanteret, og cellulite kan returnere efter ophørende brugen af ​​cremer eller lotion. Cellulite refererer til huden smilehuller, der har tendens til at udvikle sig på lår, mave og arme. Mens cellulite almindeligvis er forbundet med overvægt, er det muligt at udvikle denne tilstand med en slank fysik. Snarere end at stole på cremer eller dyre medicinske procedurer, overveje måder at reducere cellulite derhjemme.

Slankekure at Remedy Cellulite

Overskydende fedt celler kan spille en rolle i cellulite. Vægttabet selvom slankekure kan reducere forekomsten af ​​cellulite og forhindre udviklingen af ​​nye hud smilehuller. Slankekure kræver ofte ændre dine spisevaner ved at reducere dit indtag af fede og sukkerholdige fødevarer, som bidrager til ekstra vægt. Fødevarer, såsom frugt og grøntsager er sunde, lavt kalorieindhold og også fungere som et naturligt diuretikum til at frigive ekstra vand vægt i kroppen.

Drik mere væske

Cellulite er ikke altid et resultat af dårlige spisevaner. Ofte har fedtindtag og vægt ikke spille en rolle i cellulite. I stedet hud smilehuller udvikle sig, når overskydende vand bliver fanget i kroppen. At komme af cellulite på grund af væskeophobning kan være så nemt som at øge din væskeindtagelse. Juice, te og vand har lav eller ingen natrium og stimulere hyppig vandladning, hvilket er nødvendigt for at skylle overskydende væske fra dit system. Drik mindst otte glas vand om dagen.

En høj natrium diæt og medicin for højt blodtryk og receptpligtig steroider får kroppen til at bevare ekstra væske. Skære ned på salt og spørge din læge til en alternativ medicin kan afhjælpe vand vægt og i sidste ende reducere cellulite.

Massage hud

Den ophobning af toksiner i kroppen kan også udløse udviklingen af ​​cellulite. Stigende blodcirkulationen hjælper med at reducere antallet af toksiner i dit system. Massage er fremragende til at frigive toksiner. Du kan bruge en børste til at massere cellulite-udsatte områder på din krop og øger tilførslen af ​​ilt og blod i hele kroppen.

toning Øvelser

Forskellige styrketræning og aerobic øvelser er nyttige til afhjælpning cellulite. Squats, løb, svømning og lunges arbejde musklerne i lår og ben og hjælpe med at opbygge muskler tone. Når vi beskæftiger os med cellulite på arme eller mave, løfte vægte og indeholder øvelser som crunches og ben elevatorer hjælpe stramme musklerne i disse områder, og slipper af cellulite.


        

Udgiv min kommentar