Fantacine.com

Naturlige forbindelser i Cancer Therapy

Naturlige forbindelser i Cancer Therapy


Søgningen efter naturlige forbindelser er effektive mod kræft er en udtømmende og løbende indsats. Naturlige forbindelser er involveret i størstedelen af ​​kræftbekæmpende lægemidler, der anvendes i dag. Organismer fra planter til svampe for bakterier til marine dyr er blevet undersøgt for deres potentielle antitumoregenskaber.

Egenskaber

Den Natural Products Filial af National Cancer Institute (NCI) har været dedikeret til forskning og udvikling af naturlige forbindelser til anvendelse i kampene kræft siden 1960. Ifølge en 17 november 2004, artikel om NCI hjemmeside, NCI repository huse mere end 170.000 kemiske ekstrakter fra 70.000 forskellige planter og 10.000 marine organismer til analyse. Mere end 30.000 ekstrakter fra bakterier og svampe er opstaldet i lageret samt.

Fungere

Ifølge NIC, er over 60 procent af midler, der anvendes til at bekæmpe kræft stammer fra naturlige forbindelser. Desuden lægemidler afledt af naturlige forbindelser fungere bedre for kræftpatienter, end lægemidler fremstillet syntetisk. Forskning rapporteret af Linus Pauling Institute ved Oregon State University på 31 august 2009, fandt, at naturlige forbindelser findes i grønne planter forårsaget kræftceller til at bo i deres "syntese fase" længere end normalt, hvilket forstyrrede replikation og i sidste ende føre til tumor -celle død.

effekter

Den Linus Pauling Institute ved OSU rapporterede, at naturlige forbindelser fra fødekilder typisk menes at spille en rolle i forebyggelsen af ​​kræft kan også spille en rolle i behandling af det. Chlorophyllin en forbindelse afledt af klorofyl i grønne planter, var ti gange mere effektive til at dræbe colon-cancerceller end almindeligt anvendte kemoterapi narkotika.

Betydning

Den NCI anslår, at næsten 1,5 millioner mennesker vil blive diagnosticeret med kræft i 2009, og over 500.000 vil dø af det. Nonmelanoma hudkræft er de mest almindelige kræftformer diagnosticeret i USA, efterfulgt af lunge-, bryst- og næsegrus kræft. Samtidig kan mange almindeligt anvendte cancerbehandlinger i USA har betydelige bivirkninger, herunder kvalme, nedsat immunfunktion og forringet blodkoagulation. Forskning i mere effektive lægemidler med færrest bivirkninger mulige er et vigtigt område af biomedicinsk undersøgelse.

Overvejelser

Ifølge NIC, er 70 procent af de arter, der kan indeholde kemikalier med kræft egenskaber ligger i verdens regnskove, men kun en brøkdel af disse planter er blevet analyseret. Hurtige satser for regnskoven clearing kan få alvorlige konsekvenser for vores evne til at analysere regnskov arter for potentielle antitumoregenskaber før disse arter går tabt.


        

Udgiv min kommentar